2777
2789

سعید چرا یهو انقدر بدجنس شد آخه .. 

کاش اینطور نمیشد 

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاول معلوم بود بدجنسه

دوسش داشتم اولش خیلی هوای امیرو داشت خیلی خوب بود

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد
امیر یکی از نیروهای خودش بوداولش خواست اعتمادش رو جلب کنه و نگهش دارهدوستی درکار نبود

یعنی سعید تا کجا پیش میره؟

فکر نکنم اینطور باشه 

یعنی سعید تا کجا پیش میره؟فکر نکنم اینطور باشه

الان که قصدش گرفتن انتقام و برگشت به جایگاه قبلی یاحتی بالاتره و توی این راه اصلا توجهی به خراب شدن زندگی امیر هم نداره.این نشون میده که واقعا رفیق امیر نبوده فقط می‌خواسته امیر یه نیروی زیر دست توی ساواک باشه که به موقعش بتونه ازش سو استفاده کنه

الان که قصدش گرفتن انتقام و برگشت به جایگاه قبلی یاحتی بالاتره و توی این راه اصلا توجهی به خراب شدن ...

سعید پای رفاقتش وایساد میتونست همون اولش امیر لو بده خلع درجه نشه ولی اینکارو نکرد بخاطر امیر جایگاه شو از دست داد اتفاقا این امیر بود که از سعید استفاده کرد تا به هدفش برسه 

سعید پای رفاقتش وایساد میتونست همون اولش امیر لو بده خلع درجه نشه ولی اینکارو نکرد بخاطر امیر جایگاه ...

سعید فکرشو نمیکرد عشق امیر اینجوری براش بد بشه وگرنه از همون اول به امیر بال و پر نمی‌داد

من نمیگم امیر خیلی رفیقه از رفاقت اونم خوشم نیومد

اما سعیدم خوش ذات نیست

سعید فکرشو نمیکرد عشق امیر اینجوری براش بد بشه وگرنه از همون اول به امیر بال و پر نمی‌دادمن نمیگم ام ...

آره اونم برا اینکه دوباره جایگاه شو به دست بیاره رفاقتو خراب کرد