2777
2789

حدود ۹ سال پیش مادر شوهرم زندگی کردم که خدا می‌دونه این ۹ سال چجوری گذشت .که آقا بتونه صابخونه بشه شغلش کارگری بود هر وقت دلش میخاس میرف نمیخاس نمیرف .بعد رفتیم خونه خودمون یکسال بعد گفت میفروشم با پولش کار کنم من نذاشتم انقد کتکم زد همه چی رو شکوند بالاخره نذاشتم گفت میریم تهران کار کنیم بازم گفتم تو برو خوب بود بیا مارم ببر قبول نکرد مارم برد با ۱۳۰ میلیون ضرربرگشتیم. چون خونه دست مستاجر بود باز اومدیم زیر زمین مادرش .الان دو ماهه میره شرکت کار میکنه . حقوقش ۱۸ تومنه با بیمه اوضاع خوب بود تا اینکه دیشب گفت میخام ماشینو بفروشم پیکان وانت بخرم با اون کار کنم آی خدا لعنتت کنه مرد. چیکارش کنم خستم کرده

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

جای دعوا قلقشو دس بیار

میبینی ک با دعوا اه ناله نفرین درست نمیشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون زمان که کتکت زد باید یه زهر چشم حسابی ازش می‌گرفتی 

برو مهرت بزار اجرا بگو یا مهرم رو میدی یا باید منو ببری خونه خودم و همین کارت رو ادامه بدی من دیگه اینجوری ادامه نمیدم

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
جای دعوا قلقشو دس بیارمیبینی ک با دعوا اه ناله نفرین درست نمیشه

بخدا قلق و سیاست هم تا حدی جواب میده چون آخرش دیگه آدم خسته میشه آخه مگه بچس خودش دیگه باید خوب و بد رو تشخیص بده

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

اون زمان که کتکت زد باید یه زهر چشم حسابی ازش می‌گرفتی برو مهرت بزار اجرا بگو یا مهرم رو میدی یا بای ...

خونه خودم که تا یه ماه میبره مشکلم اون شغلشه میخاد از شرکت بیاد بیرون که پراید بفروشه پیکان وانت بخره بره همالی از تنبلیشه میدونم بخره عرضه کار کردن باها ش رو نداره.من با یه بچه پیکان وانت رو میخام چیکار آخه 

برا همینه نمی‌خوام ازدواج کنم

کار خوبی میکنی ب قران

عجب آدمیه هنو نمیتونه دست راستشو از چپ تشخیص بده ، شرکت از چه ساعت تا چن ساعتی میره ؟

8ساعت کار میکنن شیفتا تغییر میکنه