2777
2789
عنوان

الهی قربون پسرم برم آخه من😍

270 بازدید | 22 پست

باردارم ماه هفتم 

ی پسر شش ساله دارم عاشق نی نی تو شکمم 

اوایل میگف من فقط پسر می‌خوام دختر باشه دوسش ندارم 

دیروز بسته لباسای بیمارستانی و وسایل بچه رسیده 

پسرم با چه ذوق و شوقی نگاشون می‌کنه یکم پیش دیدم کارتون ست بیست تیکه بچرو برداشته داره می‌بره باز نگاه کنه تا می‌کنه می‌ذاره سرجاش 

میگف مامان حتی دخترم باشه عاشقشم شوخی کردم پسر باشه فرقی ندارن🥹

ولی دومم پسره

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

جرات ندارم بگم دست نزن آنقدر چون ممکنه کینه برداره 

دیروز میگف باید من دونه دونه لباسارو نشون بابام بدم

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحفظش کنه 😍😍

همش منو میبوسه شکممو میبوسع میگه مرسی مامان بهم داداش دادی 😂

😍😍😍😍عزیزمممم خدا حفظشون کنه براتون 

پسرا خیلییییی خوبن 😍😍بذار بزرگتر بشه ته ریشش در بیاد قدش از خودت بلندتر بشه همینطور کارخونه ی قند تو دلت آب میکنن 

الهی که همهههههه ی دختر پسرا سلامت و موفق و شااااد باشن 

عزیزم😍

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
😍😍😍😍عزیزمممم خدا حفظشون کنه براتون پسرا خیلییییی خوبن 😍😍بذار بزرگتر بشه ته ریشش در بیاد قدش از ...

انشالله 

واقعا بچه خوب نعمته

😂😂🤩😍پسر من ۲ سالشه اینکارو میکنه 😂هی لباساش رو میاره میگه نینی نینی

دیدی جرات نداریم بگیم نکن؟😂

آنقدر با ذوق تا می‌کنه دیگ بیخیال شدم انگار دومی بچه من نیس بچه پسرمه😂

همش منو میبوسه شکممو میبوسع میگه مرسی مامان بهم داداش دادی 😂

بزاربزرگ بشن حامیت میشن دوق میکنی😍😍

شوهرم بشوخی روم حرف میزنه یاچیزی ،دوتا پسرام بهش حمله میکنن  میگن بگو به مامان ببخشید 

کمکم میکنن تو خونه😀

حسین جانم 🌺