2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتم حساب کن ببین درسته یا نه

سه میلیون و پنصد هزار تقسیم بر ۱۰ که کنی میشه ۳۵۰ هزار که بشه ده درصد حالا از ۵۰۰ هزاری که میخوای سود بدی ۳۵۰ کم کنی ۱۵۰ می مونه که اینم تقریبا میشه پنج شیش درصد

روی هم ۵۰۰ هزارش تقریبا میشه ۱۶ درصد سود

فکر کنم ۷/۲ درصد ماهانه البته درصدش بالاست

اسی این درسته و سالانش یعنی ۷ ضربدر ۱۲ و خیلی زیاده نکن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ببخشید برای کاری از کسی دستی گرفتم ...زیاد ازم سود گرفته یا عرفش همینه ..شما می دونی

نه عرفش اینا که ادعا میکنند حلاله سه درصد میگرند یعنی متی بنگاها روی پول رهن خونه بر حسب سه درصد میگیرند ولی اینا که کارشون تو اینه پنج درصد میدن ولی چون مبلغت کمه  زیاد مهم نیست اگر کارت گیره بگیره بره

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*