2777
2789
عنوان

میشه بیاین بهم دلداری بدین

175 بازدید | 42 پست

بچه ها عین سگ دلم گرفته میخوام گریه کنم

22سالمه

با یه پسره ای مجازی دوست بودم یک ماه میشه فکر کنم فقط حرفامون عین دوتا دوسته 

دیشب پیام داده میخواد یک شنبه از ایران بره 

بچه ها هم خودش گریش گرفته بود هم من 

من چرا این طورییم توروخدا یه چیزی بگید انگار وابستش شدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چرا اصلا دلم گرفته 

از یه لحاظ میگم من دائم درحال درجا زدنم اون باباش پولداره 

من هیچ چهارساله کنکور دادم اخرم ازاد رفتم شهریش زیاده باز دارم برا دولتی میخونم یعنی از هجده سالگیم تاالان هیچی نفهمیدم

همه اینطوریم و اتفاقا مجازی نمیدونم چرا بدتر میشه 

عیب نداره تا عمیق نشده خداحافظیرکن میگذره

من الان ۷ ماه تو رابطم و ۵ ماه هست میخوایم تمومش کنیم و نمیتونیم😅

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

جدی اونجا برن نمیشه پیام بدن ؟ چرا؟

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

همه اینطوریم و اتفاقا مجازی نمیدونم چرا بدتر میشه عیب نداره تا عمیق نشده خداحافظیرکن میگذرهمن الان ۷ ...

خیلی بده بااین طرف و نمیبینی طوری جذب و وایسته اخلاقاتش میشی 

میگ کمتر انلاین خواهم بود دیگ نمیدونم

اخه رل منم داره میره المان .

ترسیدم :/

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣