2777
2789
عنوان

ضربه ب سر نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 21 پست
نه

ببین زنگ بزن زایشگاه قسمت نوزادان

یا زنگ بزن اورژانس

یا زنگ بزن بیمارستان بخش اطفال راهنماییت میکنن

شاید چیزی نشده  اینجا الکی بترسوننت استرس بکشی

ولی زنگ بزن اونا بهتر میدونن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا ارتفاع کم بود

منم انقد بچم باپشت کله خورده زمین انقد حالم بد شده خودمو لعنت کردم

بچم غش کرده از گریه بمیرم براش

بااینکه گذشته اما هروقت یادم میاد حالم بدمیشه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
اره خورده سرامیک از دستم افتاد اگه خونریزی کرده باشه چی من میمیرم 😭😭😭😭

یعنی از ارتفاع افتاد پایین؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

پشت سرش خورد کاش خواب الودگیش طبیعی باشه

چند روزه اینجوری شده

مادربودن خیلی سخته عزیزم 

یعنی حاضری بچه ات خدای نکرده چیزی بشه ولی به شوهرت‌نگی؟

اونکه افتاد عمدی نبود ولی بعدش‌چیزیش بشه مقصر تویی

من پرستارم خودم خیلیی مهمه این قضیه باید یه نورولوژیست ببینه بچتون رو و یکسری رفلکس ها رو‌چک کنه اگه مشکل داشته باشه میفرسته سی تی

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40