2777
2789
عنوان

بچم شکم روی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 41 پست

دیگه حالا ۱۱ ماه با یک سال توفیق آنچنانی نداره پودر سنجد قاطی با ماست و نعنا قاطی با ماست خوبه البته سنجد خیلی شکمو دیگه سفت می‌کنه بهتره اول ماست و نعنا رو امتحان بکنی بعدم ون شربت معده‌هایی که به بچه میدیم به اسم گریپ میچر مشون بر پایه نعنان تازه از نوزادی به بچه‌ها میدن خیالت راحت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم در کل بچه داری همینه دیگه تو زجر بکشی خودتو اذیت بکنی غصه بخوری هی باید طول دوره درمانشو طی بکنه آرامشم داشته باشی همین مدت زمان باید بگذره ما هم همین روزا رو گذروندیم بعد از اینم بارها و بارها دوباره قراره مرضیه مختلفو بگیرند بچه داری گله داری از قدیم و قدیم گفتن تا گوساله گاف بشه دل صاحبش آب بشه

نه فک‌نکنم ضرری داشته باشه با آرد قاطی کن یه قاشق پنکیک کن بهش بده .....

فعلا بی جون پیشم افتاده بیدار شد براش میپزم میدم بخوره 😔نگرانم براش پوست استخون شده

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دیگه حالا ۱۱ ماه با یک سال توفیق آنچنانی نداره پودر سنجد قاطی با ماست و نعنا قاطی با ماست خوبه البته ...

دکتر اتفاقا براش میخواست بنویسه دایمیتیکون چون بهش و ی دارو دیگه حساسیت داره نداد گفت احتمالا عفونت معده روده داره یعنی بدمش؟پودر سنجدو؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

آدم در کل بچه داری همینه دیگه تو زجر بکشی خودتو اذیت بکنی غصه بخوری هی باید طول دوره درمانشو طی بکنه ...

اره بخدا من سر این بچه ب شدت وسواسی و حساس شدم یعنی هر ماه دو سه بار میندازم رو‌کولم این دکتر اون دکتر دیگه بیمارستانای شهرمون میشناسن منو دست خودم نیست الان بی جون شده من عزا گرفتم خون خونمو میخوره اخرش نون و چای تلیت کردم بهش دادم 

کته سیب زمینی درست کردم

هویج اب پز کردم 

گفتم شیر ندمش  کمرم شکسته دیشب تاحالا همش بغلمه انگار ترس دارم یه وقت نفس نکشه بیدار نشه وسواس فکریم داره نابودم میکنه همش حس میکنم قراره ازم بیگرنش😭تو بارداریش کم عذاب نکشیدم دوتا بچه دیگه دارم نفهمیدم اونا چطور بزرگ شدن اصلا اذبت میکنن خیلی ولی اینجور مریض نبودن دست و پام و گم‌کردم

واقعیتش نمی‌دونم با این شرایطی که شما یه خورده سخته کشت ادرار و مدفوع داده بچه‌ات،؟ چون که میگی به پروتئین گاوی حساسیت داره ماستم که از پروتئین گاوی چه جوری میگی دکتر تاکید داره به این

اره بخدا من سر این بچه ب شدت وسواسی و حساس شدم یعنی هر ماه دو سه بار میندازم رو‌کولم این دکتر اون دک ...

ففقط می‌تونم بگم  خودتو  الکی مثل من پیر نکن بچه در هر صورت بزرگ میشه هیچ کدوم از این روزارم یادش نمی‌مونه و در آخرم میگه هیچ کاری برا من نکردی

واقعیتش نمی‌دونم با این شرایطی که شما یه خورده سخته کشت ادرار و مدفوع داده بچه‌ات،؟ چون که میگی به پ ...

من نگفتم تاکید داره گمونم ی کاربر دیگه بود 

اره صبح ازمایش مدفوعش بردم هم کشت هم سو جذب همه چی 

ولی خونشو نتونستم بدم چون ضعف کرده بود شیر خورد ادرارم که نداشته بدم ببره فردا اینا باید بدم ولی مدفوعش و دادم برد از استرس حالت تهوع گرفتم دکترایی ک بردم هیچ کدوم برا غذاش هیچی نگفتم

منم پسرم چند وقت پیش همینجوری شد دیگه پوست شکمش شل شده بود از بیرون روی زیاد یه کار احمقانه کردم یک چهارم قرص بزرگسال بهش دادم خوب شد ولی همش عذاب وجدان دارم مجبور شدم چون پسر من به هیچ عنوان نمیذاره سرم بهش وصل کنن چیزیم نمی‌خورد مثال پودر او آر اس ترسیدم از دست بره بچه

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
ففقط می‌تونم بگم خودتو الکی مثل من پیر نکن بچه در هر صورت بزرگ میشه هیچ کدوم از این روزارم یادش نم ...

میترسم از دستش بدم😔حس میکنم به زور از خدا گرفتمش

چون تو بارداری خیلی بلا سرم اومد که باید میرفت و من دست ب دامن خیلیا شدم حس میکنم خدا نظر بدی داره نمیدونم😔

منم پسرم چند وقت پیش همینجوری شد دیگه پوست شکمش شل شده بود از بیرون روی زیاد یه کار احمقانه کردم یک ...

من جرعت همچین کاری ندارم😔

من نگفتم تاکید داره گمونم ی کاربر دیگه بود اره صبح ازمایش مدفوعش بردم هم کشت هم سو جذب همه چی ولی خو ...

نگران نباش حتی اگه تو کششم عفونت دیده بشه یه دور آنتی بیوتیک‌های مخصوص بهش میدن خوب میشه استرس نداشته باش اگه قرار بود بچه‌ها به همین راحتی خدایی نکرده طوریشون بشه که الان نسل بشر منقرض شده بود هم علم پیشرفت کرده هم خدا را شکر امکانات هست هم شما مادر به فکر و فهمیده‌ای هستی 

نگران نباش حتی اگه تو کششم عفونت دیده بشه یه دور آنتی بیوتیک‌های مخصوص بهش میدن خوب میشه استرس نداشت ...

لطف داری 

اخه بدبختی انتیبیوتیکم نمیتونه همه چی بخوره حساسیت ب اونم داره 

میترسم از دستش بدم😔حس میکنم به زور از خدا گرفتمشچون تو بارداری خیلی بلا سرم اومد که باید میرفت و من ...

ممی‌فهمم منم بچه منم مشکل گوارش داشت وقتی شیر نمی‌خورد شاید مثلاً منم ه اون غذا نمی‌خوردم می‌گفتم بچه‌ام گرسنه است من کوفت بخورم شب و روز گریه می‌کردم وابای بد می‌دیدم حس اینکه ممکنه از دستش بدم غذابم می‌داد، 

این باعث شده بود بشم یه مامان حساس استرسی که بیشتر از اینکه به بچه‌ام کمک بکنم داشتم زجرش می‌دادم با وسواس های فکری و عملی  از یه جایی به بعد تصمیم گرفتم از مشاور کمک بگیرم در ضمن کتاب مادر کافی رو حتماً بگیر بخون اکثر ماها فکر می‌کنیم مادر خوبی نیستیم در صورتی که یه فکر فوق العاده احمقانه است، من افسردگی بعد از زایمان گرفته بودم و افسردگی بعد از زایمانم مثل شما به صورت رفتارهای وسواسگونه رو بچه‌ام نمود پیدا کرده بود شما هم قطعاً افسردگی داری بهتره درمان کنی خودتو چون اگه به فکر درمانت نباشی حالت بدتر میشه ون موقع است که واقعاً نمی‌تونی مامان خوبی باشی