2777
2789
عنوان

بچم شکم روی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 41 پست
من جرعت همچین کاری ندارم😔

نه شما که نده ولی بلاخره این همه دکتر بردی هیچی نگفتن ؟ دارو هیچ تاثیری نداره شاید ویروسی چیزی گرفته نگران نباش بچه همینه دیگه مریض میشه سختی داره و تو این سن چون دندون دارن خیلی اسهال میشن 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

او آر اس طعم دار بگیر مخصوص بچه ها بهش بده ...آب بدنش کمه ...   آزمایش رو انجام بده ببین ویروس یا عفونت ... تا میتونی بهش آب بده و مایعات ....دم کرده ی نعناع هم خوبه ...زیر یکساله نمیدونم میتونی بهش پلانتاژل بدی یا نه از دکتر بپرس...انشالله  بزودی خوب میشه 

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممی‌فهمم منم بچه منم مشکل گوارش داشت وقتی شیر نمی‌خورد شاید مثلاً منم ه اون غذا نمی‌خوردم می‌گفتم بچ ...

دقیقا همینه😭حال منه سه ماهه شبا لرز این داشتم شکمش نره نیاره بالا 

ولی میره یا بالا میاره دست و پام سست میشه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نه شما که نده ولی بلاخره این همه دکتر بردی هیچی نگفتن ؟ دارو هیچ تاثیری نداره شاید ویروسی چیزی گرفته ...

دکتر میبرم ی کوله بار دارو میده ولی تاثیری نداره این اخری براش ازمایش و سنو‌نوشته

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

او آر اس طعم دار بگیر مخصوص بچه ها بهش بده ...آب بدنش کمه ... آزمایش رو انجام بده ببین ویروس یا عف ...

او ار اس محلول هستن اونا بهش میدم

بخدا هر دارویی فکر کنی دادم افاقه نکرد

لطف داری اخه بدبختی انتیبیوتیکم نمیتونه همه چی بخوره حساسیت ب اونم داره

ببه خاطر می‌گفتم آنتی بیوتیک مخصوص چون پسر منم داشت حساسیت شدید به لاکتوز داشت و خیلی مشکلات دیگه خودم یه پا پزشک اطفال شدم

ببه خاطر می‌گفتم آنتی بیوتیک مخصوص چون پسر منم داشت حساسیت شدید به لاکتوز داشت و خیلی مشکلات دیگه خو ...

یعنی داغون کرده منو نمیدونم‌چیکار کنم

تتمام این روزایی که میگی و گذروندم تنها کاری که از دستت برمیاد صبوریه

😔😔😔❤️

کیدی لاکت کته ماست موز شربت زینک بده

اره همینا میدم یکم امروز بهتره