2777
2789
عنوان

شوهرم ترسوعه

365 بازدید | 26 پست

کارش طوریکه کارگریه میگم حداقل برو کارگر طلاسازی بشو میگن ۴۰ میلیون حقوقشه 

میگه میخوای منو بفرستی حمالی مردم تواین سن،

کار گرم باشم تو کار خودم هستم درصورتیکه قبلا چندسال رفت طلاسازی بخاطر جوهر نمکی ک استفاده میکردن ریه هاش خراب شد اومد بیرون 

نمیدونم چیکار کنم اهل پیشرفت وریسک نیست 

جربزه نداره 

آخه این جوریا چطور جرات میکنن زن بگیرن 

طفلک بچه هام

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار فنی میتونه بکنه؟ اگر میتونه کار با حقوق خوب پیشنهاد میتونم بدم که بره مدرکشو بگیره و انجام بده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کار فنی میتونه بکنه؟ اگر میتونه کار با حقوق خوب پیشنهاد میتونم بدم که بره مدرکشو بگیره و انجام بده

چ کاری 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

چ کاری

جوشکاری 

اگه میتونن انجام بدن جزئیاتشو بهتون میگم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب مگه نمیگی ریه ش اذیت میشه

طلاسازی که همش کارشون با جوهر نمک نیست 

بره قسمت پرداخت کاری 

بلده اما میترسه میگه عمرم هدر میره

اخه اون چندسال پیش داداشش بود نامرد دستشو نگرفت فقط گذاشت زیرزمین با جوهرنمک کار کنه ریه هاشو داغون کرد

جوشکاری اگه میتونن انجام بدن جزئیاتشو بهتون میگم

نه جوشکاری بلد نیست

نه جوشکاری بلد نیست

میدونم بلد نیست

دوره آموزشی داره کلا هم ۲۰ روزه دوره‌ش

متاسفانه اوضاع جامعه اینجوریه نمیشه واقعا یه نفر کار کنه باید همزمان کار کنید 

گرچه هنوزم معتقدم نباید الکی زن گرف گرچه ربطی ندارع شما هم باید دقت کنی تویی جواب دادن

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
میدونم بلد نیستدوره آموزشی داره کلا هم ۲۰ روزه دوره‌ش

اگر یادبکیره حقوقش چقدره