2777
2789
عنوان

شوهرم ترسوعه

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 26 پست
اگر یادبکیره حقوقش چقدره

متغیر به کاریه که انجام میده و قراردادی یا پروژه ای بودنش

در هر صورت جوشکاری عادی نیست و چون کلاس کاریش بالاتره از نظر فنی حقوقش قابل توجهه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه اوضاع جامعه اینجوریه نمیشه واقعا یه نفر کار کنه باید همزمان کار کنید گرچه هنوزم معتقدم نبای ...

جون ندارم برم سرکار .شما سرگذشت منو نمیدونی 

اول پیش مادرشوهر بودیم با درآمد کمش پول جمع کردیم بیایم بیرون بعد بچه ها ب دنیااومدن اوضاع بدتر شد درآمدش کمتر شد خرجا بیشتر شد ازلحاظ قوت بدنی هیچ کدوم قوت نداریم.چون خورد وخوراک افتضاحه 

بعد رفتم سرکار 

زانوم آسیب دید باحقوق کم 

بعد بارداری زایمان شیردهی با تغذیه ی بد 

جون ندارم بخدا

میدونم شوهرمم کم آورده 

همش میگ کاش زن نمیگرفتم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

ای بابا ی جور راضیش کن اینطوری که کلا همینطوری میمونه

کلا آدم ترسوییه 

پشتیبان نداره 

خودشم اهل ریسک نیست سرمایه نداره 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

خوبه حالا اجاره خونه نمیده اینجوریه ببین شده با قهر دعوا راضیش کت بره سر یه کار بهتر

دعام کن 

شرایطم خیلی بده

جون ندارم برم سرکار .شما سرگذشت منو نمیدونی اول پیش مادرشوهر بودیم با درآمد کمش پول جمع کردیم بیایم ...

چی بگم عزیزم شرایط سختیه حق دارید کاش کاش کمی دیر تر بچه می‌آوردید تا کمی بتونید خودتونو جمع کنید قطعا بهتون فشار اومده یهو می‌دونم بچه هزینه و خرج داره و نداشتنم هم اذیت کنندست آدم میمونه چی بگه 

از این کارای تویی خونه ببینید پیدا میکنید ک نیاز نباشه برید بیرون 

ایشالا ک خدا رزق و روزی فراوان بندازه تویی دامنتون یه در واستون باز بشه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
چی بگم عزیزم شرایط سختیه حق دارید کاش کاش کمی دیر تر بچه می‌آوردید تا کمی بتونید خودتونو جمع کنید قط ...

ممنون عزیزم