یه تاپیک زدم درباره اینکه باردارم و نی نیم دختره لطفا اسم شیک بهم پیشنهاد بدین کسی تاپیکمو جواب نداد حالا یه تاپیک پر بازدید از یه کاربر دیدم که مثل من خواسته بود بهش پیشنهاد اسم دختر بدن تا نزدیک 100 صفحه هم رفته جلو بعد تاپیکا قبلیش روبخونی میبینی به زور 6 هفته ش هست هنوز سونو تشکیل قلبم نرفته بماند که از کجا معلوم دختر باشه یا حتا ممکنه خدایی نکرده قلبشم تشکیل نشه خلاصه خواستم بگم زحمت میکشین نظر میدین یه نگاه به تاپیکا قبلی طرفم بکنید که وقت و انرژیتون رو الکی تلف نکرده باشین با تشکر از علمایه عزیز 😬😁
فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
قربونت برم ما خوبیم به خوبی شماوالا عروست بهمون ثابت کرده تصمیم گیرنده نهایی خودشه...کت تن خودشه😅😅 ...
عزیزم قدمش مبارک باشه ان شاالله زیره سایه تو با باباش خوشبخت و عاقبت بخیر بشه ما نوکر این عروسمون که از حالا رئیس همه س هستیم عروس باید اینجوری باشه همه رو رو یه دستش بچرخونه 😁😘 تونستی عکسش رو بفرست باهاش ذوق کنم 🥰
فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.