2777
2789
عنوان

چندشب پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 38 پست
قربونت برم ما خوبیم به خوبی شماوالا عروست بهمون ثابت کرده تصمیم گیرنده نهایی خودشه...کت تن خودشه😅😅 ...

عزیزم قدمش مبارک باشه ان شاالله زیره سایه تو با باباش خوشبخت و عاقبت بخیر بشه ما نوکر این عروسمون که از حالا رئیس همه س هستیم عروس باید اینجوری باشه همه رو رو یه دستش بچرخونه 😁😘 تونستی عکسش رو بفرست باهاش ذوق کنم 🥰

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
عزیزم قدمش مبارک باشه ان شاالله زیره سایه تو با باباش خوشبخت و عاقبت بخیر بشه ما نوکر این عروسمون که ...

قربون محبتت مهربونم..همچنین نازدونه ی خودتون😘❤

این چه حرفیه شما بزرگ مایی

رو چشمم الان یکم درگیرم، شب عکسشو میفرستم برات❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربون محبتت مهربونم..همچنین نازدونه ی خودتون😘❤این چه حرفیه شما بزرگ ماییرو چشمم الان یکم درگیرم، شب ...

عزیزی خیلی ممنون خوشحال میشم عکس دختر گلمون رو ببینم 😘😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
عزیزم تاپیک زدم تگت کردممنتظرم منتشر بشه

اومدم هنوز عکسش تایید نشده 😬

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوباره گذاشتماین چه وضعشه از دیشب تا حالا یه عکس تایید نشده

عروس قشنگمو دیدمش ماشاالله لاحول و لاقوت الا به الله العلی عظیم خدا حفظش کنه خودت و باباش کارتون درست بوده 😍😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت برم عزیزم لطف داری😍🥲😘😘😘روم یه دیفار🤭😂😂😂

خیلی عزیزی ببخشید دیر جوابت رو دادم گوشیم خراب شده مجبور شدم یه گوشی جدید بگیرم /:

1
5
10
15
20
25
30
35
40