2777
2789
عنوان

نی‌نی‌سایت جای عجیبی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 82 پست

اهوم

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
قربونت بشم من دختر🥰🥺

خدا نکنه عزیزم. 🥹🫂

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و خیلیای دیگه شاید نیاز به حرف‌زدن یا پیداکردن دوستان و معاشرانی با شرایط نزدیک به خودمون داریم، ...

عزیزم اینجا دنبال دوست نباش

خیییلییی به ندرت و تک و توک آدم درست و سالم و نرمال پیدا میشه

خوش‌وقتم 🥰 منم ۷ سال پیش ۲۸ سالم بود. 😅ولی جدی به‌قدری زندگی نکردم که هنوز تهِ ذهنم انگار خودم رو ...

زنده باشید گلم متاسفانه تو کشور ما کمتر خونواده ای هست بزاره بچش نرمال زندگی کنه و بزرگ شه بیشتر روح بچه رو تیکه تیکه میکنن تقریبا بیشترمون همینیم

چون تودنیای وااقعی هم آدما همینجور بی رحم شدن قضاوت میکنن مسخره میکنن

تا این حد؟ نمی‌دونم شاید اطراف من نبودن به این حد...

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
زنده باشید گلم متاسفانه تو کشور ما کمتر خونواده ای هست بزاره بچش نرمال زندگی کنه و بزرگ شه بیشتر روح ...

ولی من دوست ندارم بچه هام اینجوری بشن 

متاسفانه ی شوهر بددهن بددل دارم 

من چیکار میتونم بکنم بنظرت بچه هام خوب بار بیان؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

احساس کردم اصحاب کهف دوباره بیدار شدن با دیدن تاریخ کاربریت🤦‍♀️

عالی 🤣🤣🌸

بابا مگه مال چند سال پیشه 🤣🤣 خیلیا قدیمی‌تر هستن که!

من توی یه سری تاپیک فهمیدم سطح سواد اینجا توی اکثریت کاربرها زیر دیپلم عه

ی کلمه ک توی تاپیک یه کاربر بود، ۹۰ درصد کاربرها گفته بودن این کلمه ینی چی....

از همونموقه ک اینو فهمیدم دیگه بابت نظرات هیچ کاربری ناراحت نمیشم.

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

تا این حد؟ نمی‌دونم شاید اطراف من نبودن به این حد...

توکوچه خیابون همه جا ملت عصبی شدن 

همه جا صدای دعوا میاد 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏