2777
2789

یعنی پارتنرتون ظاهری و اخلاقی اون چیزی شد که تو مجردی دائم دربارش خیال بافی می‌کردید و کلا مرد دلخواهتون اونطوری تصور میکردید؟

آخه اکثر آدما میگن هرچی تصور میکنی همون میشه و مال ماها شده

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقاااا همونه

فقط چش مشکی دوس داشتم ک نشد 😂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

من هیچ تصوری چه ظاهری چه شخصیتی نداشتم یعنی به ازدواج فک نمیکردم که ملاکی هم تو ذهنم داشته باشم اما اینکه عاشق کسی باشم که باهاش ازدواج میکنم برام مهم بودوهمونطورهم شدباکسی ازدواج کردم که تو دوران دوستی عاشقش بودم وازدواج کردیم الانم بی نهایت عاشقشم. 

اگه میشد که این همه تاپیک خیانت نمیزدن

مثل اینکه ظاهری دقیقا همونو جذب میکنن😐😂کامنتارم بخون

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻