2777
2789

من خودم مجردم اما اگه قرار بود همه زوج ها بخاطر هر مشکل کوچیکی جدا بشن الان کل دنیا مجرد بودن

سعی کنین برای بهبود زندگی و حل مشکلات راهکار بدین نه اینکه هرچی شد بگین فقط طلاق😐

مربوط به تاپیک مشخصی نیست کلا دارم میگم💚

با تشکر

پودر نارگیل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایکاش فقط یذره خانواده ها و جامعه به پسرا زندگی کزدن یاد میداد ایکاش خانواده شوهر به اسم زندگی پسرمون دخالت نمیکردن

کلا بنظرم خیانت و خشونت علیه زنان جل‌ش گرفته شه آمار طلاقم میاد پایین

شوخی میکنن عزیزم اینا خودشون دو دستی چسبیدن به زندگی متاهلی خودشون 😂✌🏻

دقیقا

و بقیه هاشونم یا مجردن یا بچه سال

یکی میگه مادر شوهرم ۷۰ سالشه خبر چینی میکنه میگن فقط طلاق

بعدی میگه شوهرم جوراباش بو میده میگن قطعا طلاق

یکی میگه همش سرکاره وقت نداره واسه رابطه میگن طلاق

اومدیم یه استارتری ساده بود حرفای اینا روش تاثیر گذاشت

گناه پاشوندن یه زندگی گردنشونه

ایکاش فقط یذره خانواده ها و جامعه به پسرا زندگی کزدن یاد میداد ایکاش خانواده شوهر به اسم زندگی پسرمو ...

موافقم که بیشتر مواقع مرد ها مقصرن اما گاهی هم خانوما تقصیر دارن

و باید بگم حرفتو قبول دارم

زندگی زناشویی موفق نیاز به آموزش داره

دقیقاو بقیه هاشونم یا مجردن یا بچه سالیکی میگه مادر شوهرم ۷۰ سالشه خبر چینی میکنه میگن فقط طلاقبعدی ...

بیخیال حرفشون بابا چه کاربر هایی که میگن زندگیمو با حرفای نی نی سایتا داغون کردم!

اینجا باید نظرات مختلف رو خوند باید دید کی یا کیا حرف درستی زدن و بعدشم ادم مگه خودش عقل نداره؟ بقیه فقط نظر میدن اما اینکه عمل کنی یا نادیده بگیری رد شی به خودت بستگی داره

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

موافقم که بیشتر مواقع مرد ها مقصرن اما گاهی هم خانوما تقصیر دارنو باید بگم حرفتو قبول دارمزندگی زناش ...

ولی بیشتر مردها مقصرند

من خیلبیییییی کم دیدم مردی خوب باشه زنش طلاق بگیره