2777
2789

ی کافه کوچیکه که انواع قهوه میفروشه سر خیابونمون هست مغازش و من تقریبا هرروز موقع برگشتن به خونه ازش خرید میکنم با پدرم دوسته و منو میشناسه سنش ۴۴ هست و ی دختر حدود ۱۰ساله هم داره و ی دختر دیگه ۳ساله همیشه اخلاقش با همه کاملاااا خشکه و با منم اوایل همین بود الان یک هفته هست حس میکنم تغییر کرده ولی جدی نگرفتم گفتم خب شاید چون مشتری ثابتم ولی امروز دوبار زیادی بهم نزدیک شد که من خودمو سریع کشیدم کنار از رفتارش حس بدی نگرفتما چون بنظرم عمدی نیومد ولی بازم مشکوکم نظر شما چیه اینم بگم تا میبینه ی نفر همراه منه با اونم خوش رفتار میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید به احترام‌ پدرته

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خب گرم نگیر من یکم با سوپر مارکت سر کوچه سلام علیک کردم دیدم روانیه الان ی چهاره میرفتم بالاتر خرید میکنم ولی مغازه این عوضی پا نمیزارم مرتیکه هول

حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه