2777
2789
عنوان

زايمان طبيعي بدون برش ميشه انجام داد يا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 33 پست
ميدوني ترسم از اينه كه بخيه باز نشه اخه چندتا تاپيك ديدم بخيه ها باز شده بود خيلي ترسيدم

خب باید رسیدگی کنی استراحت کنی ، هر بخیه ای باشه پاشی بپر بپر کنی باز میشه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه به تجربه ای که دارم (یکی با برش یکی بدون برش) صدرصد برش رو انجام بده ،وقتی برش نمیخوری واژن ...

من حتي نميدونم كدوم بيمارستان رسيدگي بهتري داره بيمارستاناي شهر مادرم به نظرم هيچكدوم رسيدگي ندارن كاش ميشد تو مطب پيش ماما خصوصي زايمان ميكردم 

من حتي نميدونم كدوم بيمارستان رسيدگي بهتري داره بيمارستاناي شهر مادرم به نظرم هيچكدوم رسيدگي ندارن ك ...

دکتر متخصص انتخاب کن بیاد بالا سرت یا ماما خصوصی بگیر

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
خب باید رسیدگی کنی استراحت کنی ، هر بخیه ای باشه پاشی بپر بپر کنی باز میشه

من وسواس دارم مطمئنم أصلا تكون نميخورم تا باز نشه ان شاء الله مراقبتم ميكنم ولي بازم ترس دارم هنوز خيلي هم تا زايمانم مونده 🤦🏼‍♀️

دکتر متخصص انتخاب کن بیاد بالا سرت یا ماما خصوصی بگیر

مگه دكتر مياد ؟؟؟ اگه بياد كه ميگيرم من بيمارستان نيمه خصوصي انتخاب كردم گفتن اونجا ماما خصوصي نداره اما دكتر رو نميدونم 

چه مافیایی گلم مگه بخاطر بخیه پول میگیرن؟

بحث بخیه نیس اصلا الان تو بیمارستان های دولتی اصلا قسمت بیرونی واژن رو بخیه نمی‌زنن...شما میدونی بخاطر همین زایمان طبیعی چقدر تقاضا برای عمل واژینو رفته بالا؟ ...عفونت و زخم هم ب جای خود 

سلام عزیزم من تاپیک قبل شما رو دیدم گفته بودید ذخیره تخمدان پایینی دارید جسارتا عزیزم چیجوری باردار ...

سلام عزيزم فك ميكنم ازمايشم اشتباه شده بود من دو بار باردار شدم بدون هيچ دارو درماني در واقع فكر ميكردم ديگه باردار نميشم و دنبال درمانش نرفتم