2777
2789

خیلی سادست شایدم خیلیا بلد باشن

قسمتی از خونه که میخواین وسیله رو بذارین مثلا بالای تلوزیون یا مبل ازش عکس‌ بگیرین(برای قسمت وسط نمیدونم بشه یا نه)

عکس چیزی که میخواین بخرین هم داشته باشین

بعد با برنامه اینشات 

عکسارو افقی یا عمودی هر جور بخواین کنار هم قرار بدین 

اینجوری قشنگ متوجه میشید چه رنگ یا مدلی به خونتون بیشتر میاد

نظر سنجیه قبل من رو ببینید

این عکسایی هست که با اینکار درست کردم و الان راحتر میتونم انتخاب کنم

فک میکنین خیلی بیکارم نه ؟

بچه هام خوابن گوشی افتاده دستم عین ندید بدیدا دارم سایتارو شخم میزنم

راستی برای عکسایی که گذاشتم هم نظر بدین لطفا

کدوم قشنگتره

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجز اولی بقیه همه قشنگن

اولیو خیلی دوست دارممم  

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
دومی قشنگتره اتفاقا اسی منم یه دیوار خونم خالیه و پهنه در نظر دارم قاب بخرم

با این روش امتحان کن عالیه