2777
2789
عنوان

الان عرف مهریه چندتا سکه هستش

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 79 پست
باشه اول این ۷۰۰ فردا درست کنم تو رو خدا دعا کنین ۷۰۰ بدون دردسر قبول کنه

اره دقیقا باید توافق مبلغ برسین اونم با اینجور طرف حساب تون 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره دقیقا باید توافق مبلغ برسین اونم با اینجور طرف حساب تون

آقای وکیل کمک زنگ زدم گفتم ۶۰۰ خیلی گم گفتم ۷۰۰ بده ۱۱۴ تا میبخشم عصبانی شد گفت اصلا طلاهایی بردی پش میگیرم خب ببینین وام ازدواجم شوهرم برد به خانوادش داد من واقعا طلاها اولا واقعا مقدارش کمتر از وام ازدواجه ۲۰۰تومنه کلا دوما هدیه عقد و عروسی بوده این چندرغاز مگه هدیه پس میگیرن میگم وام ازدواجمم داد خانواده اش 

الان چه کنم طلاها واقعا حقمه جای وامی خوردن اصلا ربطی به مهر نداره 

چه کنم نتونه طلاها پس بگیره 

تو رو خدا کمکم کن

آقای وکیل کمک زنگ زدم گفتم ۶۰۰ خیلی گم گفتم ۷۰۰ بده ۱۱۴ تا میبخشم عصبانی شد گفت اصلا طلاهایی بردی پش ...

بابت طلا نگران نباشین به طور معمول طلا بعد از طلاق در اختیار خانم هس و در صورتی که آقا قصد استردادش را داشته باشه خب کارسختی هس که  باید ثابت کنه که طلا نزد زنش امانت یا برای سرمایه گذاری بوده خب  قانونی مختص به استرداد طلا بعد از طلاق وجود نداره چون طلایی رو که هنگام ازدواج داده میشه نوعی هبه هس یعنی هدیه مرد نمیتونه پس بگیره تنها در شرایط خاصی مرد می‌تونه طلا را از خانمش پس بگیره که طلا به عنوان هدیه به خانمش داده نشده باشه ک اونم اثباتش فوق سخت هست برای مرد

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

دیدین کلا داره زیاد اذیت تون میکنه اصلا توافق قبول نکنین حودش وسط اجرای پرونده هاتون میاد واسه توافق ،لازم هم ندارین برین شهرشون از شهر خودتون اقدامات هاتون انجام بدین چندتا پرونده هم دادخواست اجرا میزارین هی باید بلند شه بیاد نصف روز تو شهرتون دنبال دادگاه 

بابت طلا نگران نباشین به طور معمول طلا بعد از طلاق در اختیار خانم هس و در صورتی که آقا قصد استردادش ...

آخه میگن قانون جدید اومده طلا رو پس میگیرن مگه اینکه ماهیتش فرق کرده باشه یا فروخته باشی یعنی چی .

خب اگه مال زنه هدیه دادی دیگه بفروشه نگه داره به کسی چه

اگرم میتونه پس بگیره لطفا اگه از چه راهی میتونه پس بگیره آگاهم کنید مواظب باشم گول نخورم

دیدین کلا داره زیاد اذیت تون میکنه اصلا توافق قبول نکنین حودش وسط اجرای پرونده هاتون میاد واسه توافق ...

اگه توافق نکرد یعنی درخواست طلاق یه طرفه بدم یا گهر بزنم چیکار کنم 

آخه میگن مهر زدن دولت مالیاتش قبلش میخواد ۱۱۴ نا منم پولی ندارم

آخه میگن قانون جدید اومده طلا رو پس میگیرن مگه اینکه ماهیتش فرق کرده باشه یا فروخته باشی یعنی چی .خب ...

نه اینا از قبل بوده قانون جدیدی نیومده ،اینم گفتین هبه طلا اون خانم میتونه هرچیزی بگه ماهیتش منظور اینکه طلا ها همراهتون نیست قبلا شما فروختین یا عوضش کردین 

بابت طلا نگران نباشین به طور معمول طلا بعد از طلاق در اختیار خانم هس و در صورتی که آقا قصد استردادش ...

تو رو خدا بابت طلا خیالم راحت کنین از چه راهی میتونه پس بگیره نذارم ببره وام ازدواجم خوردن جای اون به خدا نیت داشتم گذشته از هدیه 

نه اینا از قبل بوده قانون جدیدی نیومده ،اینم گفتین هبه طلا اون خانم میتونه هرچیزی بگه ماهیتش منظور ا ...

خب الکی یعنی بگم عوض کردم اگه درخواست زد پس بگیره یا همون روز برم عوض کنم آخه سر جاشه کاریش نکردم خبر داره

نه اینا از قبل بوده قانون جدیدی نیومده ،اینم گفتین هبه طلا اون خانم میتونه هرچیزی بگه ماهیتش منظور ا ...

راستی الکی بهم گفت قانون فقط ۱۴ تا میده ۱۱۴ دیگه نیس 

و اینکه اگه خدا خواست توافق قبول کرد هیچی 

اگه قبول نکرد من ۱۱۴ تا قسطی به دردم نمیخوره سالی یکی ۱۰ سال ۱۰ تا

همون اولش نمیشه چندتاشون پیش بدن همش قسطی خیلی مسخره اس ۳۵ سالمه گیرم ۲۰تا۳۰ تاش عمر کفافا بده 

اگه توافق نکرد یعنی درخواست طلاق یه طرفه بدم یا گهر بزنم چیکار کنم آخه میگن مهر زدن دولت مالیاتش قبل ...

اصلا به هیچ وجه شما درخوتست طلاق نمیدین به ضرورتون تموم میشه قاضی حکم طلاق خلع میده بهتون ،شما پس اصلا حرفی از طلاق نمیزنین دادخواستی هم نمیدین ،شما اول اقدام میکنین برای گرفتن گواهی ها توقیف اموال و مسدودی حساب بعد اینکه گواهی ها گرفتین بعد مهریه تون و نفقه تون اجرا میزنید