2777
2789

بچه ها همون تاپیکی بود که چند روز پیش زدم اعتراف کردم به چیزایی که تاحالا به هیچکس نگفته بودم🥲اونجا نوشتم که از کجا فهمیدم پسره تو رابطه بوده و کی جدا شده 

الان ۹ ماه از جدایی شون میگذره الان رفتم دیدم دوباره همو فالو کردن 🥺 میدونم چطوری آشتی کردن ، پسره تولد دختره رو تبریک گفته ، و بحثشون شده و در نهایت آشتی کردن🥲

چون تاریخ تولد دختره رو از پست های قدیمی تولدش فهمیده بودم 

من دختره رو که فالو دارم مشخصه خیلی خیلی دختره خوبیه و دلم براشون میسوخت که جدا شدن یه هفته پیش گفتم ای خدا اگه واقعا آدکای خوبی ان دوباره برگردن به هم یکاری کن دوباره اوکی بشن  

امروز در کمال نا باوری فهمیدم دعام گرفت ، هعی ... منم دیگه باید برم پی کارم 

همینجوری خواستم گفته باشم چون رو دلم سنگینی میکرد🥲🥲🥲اون که منو نمیشناسه حتی منو ندیده پس الهی که همیشه با اونی که دوسش داره بمونه دیگه هیچوقت آهنگای غمگین رو لایک نکنه 🥲 

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا من بغض کردم اینجوری با من حرف نزنید 🥺

بغض و گریه و ترحم برای بقیه دلسوزی الکی فقط از زندگی عقبت مینداره به خودت بیا عزیزم دنیا جای ادمای ضعیف نیست

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
کاش برا منم دعا کنی. یکیو دوس دارم ک دوسم نداره

ایشالا شما هم به مراد دلت برسی و خوشحال باشی 🥺❤️ای خدا پناه همه دلشکسته ها باش آخه چرا باید مهر کسی که قرار نیست تو‌سرنوشتموم باشه به دلمون بشینه 

ایشالا شما هم به مراد دلت برسی و خوشحال باشی 🥺❤️ای خدا پناه همه دلشکسته ها باش آخه چرا باید مهر کسی ...

دقیقا

من همیشه اینجوری بودم اگ پسریو دوس داشتم متوجه میشدم به دختری دیگه علاقه داره، یا دختری بهش علاقه داره، میشستم دعا میکردم ب هم برسن، هرچند خودم خیلی پسره رو دوس داشتم... الان میفهمم اشتباه میکردم ، باید اولویتو ب خودم میدادم.. هیچ کدوم از اون دخترا برام دعا نکردن ک هیچ، خیلی بد تحقیر و مسخرم کردن.. 

ممنونم عزیزم.. إن شاء الله ب هرچی میخای برسی و خوشبخت بشی

دقیقامن همیشه اینجوری بودم اگ پسریو دوس داشتم متوجه میشدم به دختری دیگه علاقه داره، یا دختری بهش علا ...

نه عزیزم کار درست همینه بهتره بهمونی که دلشون باهاشه برسن وگرنه اگه با یکی دیگه ازدواج کنن مدام فکر ذکرشون پیش قبلیه هست 🥺