2777
2789
عنوان

چنان روزی رسان به زمین بکوبدت که صد عاقل در آن بماند

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 51 پست
همون بهتر که نه دوست پسر داشته باشم نه شوهر اخرش میرم خونه سالمندان ی شوهر پولدار بی خانواده پیدا می ...

این ماهی های گوشتحوارو دیدی حمله میکنم به شکار در عرض ثانیه فقط اسکلتش باقی میمونه . پیره مرد پولدار بی کس قبل از اینکه پاش برسه به خانه سالمندان جویندگان شوگر ددی از  چند جبهه بهش حمله ور میشن و تصاحبش میکنن که دیگه اسکلتش هم به خانه سالمندان نمیرسه . تا یکی دو سال دیگه ازدواج میکنی تمام معادلاتت اشنباه از آب در میاد . 

من خودم این روابط رو نمی پسندم اما ما خدا نیستیم بهمون هم زندگی بقیه ربطی نداره چون آسیبی به زندگی خ ...

عزیزم غیبت کردن درسته یا نه؟ خدا چی گفته؟ گفته حرامه‌

همون خدا گفته ارتباط با نامحرم هم حرامه

من و شما نگفتیما، ما کی باشیم که نظر بدیم اصلا، خدا گفته.

اینها بدیهیاته. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا عزیر بدت نیاد میگم شانی داشتی کی میاد خواستگاری زنی بچه دو ماهه از شوهر قبلش داره به چه سرعتی

نه عزیزم بدم نمیاد قبلا خواستگارم بود ولی من شوهر سابقمو دوست داشتم حدود ۴ سالم با هم دوست بودیم  انتخاب کردم که نشد زندگیمون 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

عزیزم یه تاپیکت رو خوندم. از اول شرط نکردین از اونجا بلند بشین ؟ معمولا این کار خیلی سختیه 

کمتر کسی از خونه ی مشترک با خانواده اش دل میکنه 

نگران طلاق نباش گلی. ازدواج شرعی کردی حالا یه مشکلی پیش اومده. اصلا خودت رو سرزنش نکن. تو مقصر هیچی نیستی 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

این ماهی های گوشتحوارو دیدی حمله میکنم به شکار در عرض ثانیه فقط اسکلتش باقی میمونه . پیره مرد پولدار ...

😐😐😐😃😃😃😃😎

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

عزیزم غیبت کردن درسته یا نه؟ خدا چی گفته؟ گفته حرامه‌همون خدا گفته ارتباط با نامحرم هم حرامهمن و شما ...

غیبت مال وقتیه اسم شخصی بباری که بشناسی من کلی گفتم چقدر به همه برخورد اگه سر گذشتم میدونستین متوجه می‌شدید صبر ایوب داشتم این زندگی حقم نبوده عقده ای شدم خودم دارم میگم مریضی داشتم میگرفتم اره دیگه طبیعیه به خوشبختانه حسودیم بشه یوسف پیامبر که نیستم 

عزیزم غیبت کردن درسته یا نه؟ خدا چی گفته؟ گفته حرامه‌همون خدا گفته ارتباط با نامحرم هم حرامهمن و شما ...

حتما پیش خدا جایگاه خوبی داره که زندگی خوبی نصیبشون شده

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

عزیزم یه تاپیکت رو خوندم. از اول شرط نکردین از اونجا بلند بشین ؟ معمولا این کار خیلی سختیه کمتر کسی ...

خیلی ناامیده 😞ولی من میگم نگران نباشه درست میشه

غیبت مال وقتیه اسم شخصی بباری که بشناسی من کلی گفتم چقدر به همه برخورد اگه سر گذشتم میدونستین متوجه ...

با شما نبود 

سوءتفاهم نشه. با کاربر دیگه بودن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

غیبت مال وقتیه اسم شخصی بباری که بشناسی من کلی گفتم چقدر به همه برخورد اگه سر گذشتم میدونستین متوجه ...

با شما نبودم خواهر، برای دوستمون مثال زدم درباره حرام بودن ارتباط با نامحرم در واقع توضیح دادم.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

خیلی ناامیده 😞ولی من میگم نگران نباشه درست میشه

البته حق داره. زمان نیاز داره تا بتونه دوباره شروع کنه. ولی بازم جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعته

حتما پیش خدا جایگاه خوبی داره که زندگی خوبی نصیبشون شده

ما قاضی نیستیم

نه کسی که زندگی بدی داره معنیش اینه بنده بدیه نه کسی که زندگی خوبی داره معنیش اینه بنده خوبیه

اینا رو‌ خدا میدونه فقط. 

مسئله درباره فعلل ارتباط با نامحرم هست که خدا فرموده حرام. دیگه فکر کنم کامل توضیح دادم هرچند که مسئله بسیار بسیار واضحی هست.

این ماهی های گوشتحوارو دیدی حمله میکنم به شکار در عرض ثانیه فقط اسکلتش باقی میمونه . پیره مرد پولدار ...

هعییی خواهر واقعا  راست میگی

همون بهتر که ی پیرزن پولدار تنهای خندان باشم😂😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱