2777
2789
عنوان

چنان روزی رسان به زمین بکوبدت که صد عاقل در آن بماند

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 51 پست
مگه دوست پسر داشتن بده؟

ایشون با اعتقاد خودش تاپیک زده. دوست پسر رابطه با نامحرمه و بده 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ۳۵ بدون بچه تو شهری ۳۵ مطلقه ازدواجش صفره نه خواهر

مشکلات تون سر چیه؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

در واقع دوست پسر داشتن رو بد میدونن خواهر ، چون گناهه.

من خودم این روابط رو نمی پسندم اما ما خدا نیستیم بهمون هم زندگی بقیه ربطی نداره چون آسیبی به زندگی خودمون نمیزنه 

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

تو ۳۵ بدون بچه تو شهری ۳۵ مطلقه ازدواجش صفره نه خواهر

عزیزم من باردار بودم ماه اخر کارای طلاق کردم  

بچم دوماهش بود شوهرم اومد خواستگاریم 

البته من قثد ازدواج نداشتم قوی باش 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

ایشون با اعتقاد خودش تاپیک زده. دوست پسر رابطه با نامحرمه و بده

چی بگم! به نظرم آدمی که انقدر مبادی دین باشه نباید از خوشبختی کسی ناراحت شه و انقدر با نفرت صحبت کنه! مذهبی هایی که من دیدم اتفاق بدی که افتاده رو می ذارن پای حکمت و می گن خدا اینجوری صلاح دیده نه که چشم به خوشبختی کسی داشته باشن 

تاپیکای امشبم بخونین دو تای قبلی اگه تونستین راهنماییم کنین همونجا مثه چی گیر کردم البته دیگه منصرف شدن از درد دل به دوست پسر دارهای خوشبخت برخورد ببخشید شما خوشبخت تر بشید امتحان سختا مال ما 

تاپیکای امشبم بخونین دو تای قبلی اگه تونستین راهنماییم کنین همونجا مثه چی گیر کردم البته دیگه منصرف ...

عزیزم خوندم شوهرت خیلی عجیبه

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

چی بگم! به نظرم آدمی که انقدر مبادی دین باشه نباید از خوشبختی کسی ناراحت شه و انقدر با نفرت صحبت کنه ...

اینجا واسه درد دل کردنه. خیلی ها جایی رو ندارن برای حرف زدن 

یعنی از شوهر اولت بچه دو ماهه داشتی شوهر دومت اومد خواستگاریت عزیز؟؟

بله گلبانو 

هیچ چیز عجیب نیست در این دنیا  و غیرممکن

عزیزم من باردار بودم ماه اخر کارای طلاق کردم بچم دوماهش بود شوهرم اومد خواستگاریم البته من قثد ازدو ...

والا عزیر بدت نیاد میگم شانی داشتی کی میاد خواستگاری زنی بچه دو ماهه از شوهر قبلش داره به چه سرعتی 

بله گلبانو هیچ چیز عجیب نیست در این دنیا و غیرممکن

ببخشید تو رو خدا ناراحت نشی آخه سرعت کار برام عجیب بود تو که مین قصد ازدواح نداشتی چطور این آقا تو رو پیدا. کزد به این سرعت اومد اون موقع چند سالت بود 

نگو که بچه شوهر اولتم با خودت زندگی میکنه