2777
2789

خواهرم یکساله ازدواج کرده ۴۰ سالشه یه شوهز عنتر و از خود راضی داره هاااا امروز میگیم مامان میره کربلا شوهرت چرا نیومده دیدیم باز شد انقدر حرف گفت فهمیدیم خواهرم زندگیش اصلا خوب نیست ظاهر نگه داشته به مامانم میگم تا بچه دار نشدن تموم کنن دیگه مامانم انقدر گریه کرد هااا به هیچ کسم نمیتونیم بگیم دردمونو خفه کردیم تو خودمون😭 برامون ذعا کنید نمیدونم چرا آدم خوبا انقدد داارن زجر میکشن😭😭😭😭

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله مامانت دلش اروم بگیره اونجا 

زیارتش قبول باشه 

خواهر اول همه زندگیا مشکلات هست 

ولی در کل ادم خوبا زجر میکشن اینو موافقم واقعا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اللهی همه چی اونی باشه که میخواهین♥️🥺

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خواهر منم ۱۹سالشع فقط دادیمش ب ی آدم کثافت کور و کر شدیم انگار یهو از دستمون بردنش انگار دعا گرفته بودن الان فهمیدیم چ غلطی کردیم ب رو نمیاره ولی حس میکنم داره خفه میشه تو اون زندگی الهی خواهرت برات بمیره

شرایط جدایی نداره ابجیت زیارت مامانت قبول باشه

خودش شاغله ولی سخته دیگه مخصوصا خواهرم که یکم سنش ریاده هممم خیلی آرومه و اخلاقش خوبه شوهرش از بی زبونیش سو استفاده کرده و سگ هار شده

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
عزیزم واقعا اگر بدرد نخوره طلاق بگیره بخدا پشیمون میشید مشکلاتش در چه حد بود؟؟؟بیین حق داره درد دل ک ...

شوهرش چند ماه یه بار قاطی میکنه خود به خود قهر میکنه خونه کسی نمیره خواهرمو نمیزاره بیاد خونه مادرم خواهرم کارمنده ولی هرکار شخصی شوهرش رو انجام میده عین مردای قدیم که مرد سالاری بود با پدر و مادرمم بی دلیل افتاده آشغال عوضی

از هاااا گفتن فهمیدم هم ولایتی تورک خودمی

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خواهر منم ۱۹سالشع فقط دادیمش ب ی آدم کثافت کور و کر شدیم انگار یهو از دستمون بردنش انگار دعا گرفته ب ...

خواهرتون هم میریزه تو خودش هیچی نمیگه؟ خیلی چیزارو نمیگه بهمون منم از زبونش بکشم بفهمم مشکلاتش رو میمیرم نمیدونم چیکار کنم به خدا 

به خدا طلاق گرفتن خیلی بهتر از زندگی نکبتی هستش

خواهرتون هم میریزه تو خودش هیچی نمیگه؟ خیلی چیزارو نمیگه بهمون منم از زبونش بکشم بفهمم مشکلاتش رو می ...

خواهرم بشدت توداره وقتی میپرسم زندگیت چطوره روشو برمیگردونه میگه خیلی خوبه و سریع بحثو عوض می‌کنه ولی خب از چهرش از مدل لباس پوشیدنش ک مثه پیرزنا شده از خیلی چیزای دیگ میشه فهمید 

خواهر منم ۱۹سالشع فقط دادیمش ب ی آدم کثافت کور و کر شدیم انگار یهو از دستمون بردنش انگار دعا گرفته ب ...

وای عزیزم 

تورو خدا هرکدومتون اگر تو زندگی مشگل دارید جدا شید 

بخدا حیف زندگیتون نیس؟

مگه آدم چند بار زندگی میکنه؟؟؟؟؟