2777
2789

صدقه سر اونا به منم اونی مد نظرمه بده 

ترا ابالفضل علمدار 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یا زهرا یا خدا... کمکم کنید دلم شوهر میخواد خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی شوهر خوب و مهربون میخوام 

۳۵سالمه خیلی کمبود محبت دارم تو خونه اصلا محبت ندیدم 😭😭😭

اسمم زینب هستش و ۳۵سالمه ومجردم و بیکارم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

انشالله همه ی مجردا و خودم و خواهرم ازدواج عالی کنیم الهی 😭 عزیزم لطفا و خواهشا دعا کن خدا آبروی من و عزیزانم رو حفظ کنه و انشالله هیچ وقت شر و درد سر و بی آبرویی برا من و عزیزانم درست نشه و مهربون لطفا و تورو خدا به اسم کاربریم دعا کن انشالله همین روزا برم ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم خیلی خوشگل و بی عیب و نقص شم و انشالله دو تا فکم رو هم قرار بگیره و تا کمتر ۶ ماه دیگه برا جراحی فک آماده شم و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و اصلا اذیت نشم و خیلی خوشگل شم و مشکل تنفسی و بلع غذام و جویدن غذام خوب شه کامل با جراحی فک و انشالله شبها با دهن باز نخوابم انشالله🙏🥹و پول ارتوسرجری و جراحیم کامل خدا واسم برسونه و محتاج هیشکی نشم انشالله 😭 🙏😭 تو رو خدا دعا کن حتما امسال ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی از نتیجه از همه لحاظ راضی باشم.🥹😭 

انشالله به حق دستای بریده ابالفضل به حق خدایی خدا به حق هر کسی که انقدر پاکه دعاش مسنجابه

انشالله از روح مادر بزرگم میخوام برات دعا کنه امشب شب پنج شنبه هست به حضرت ابوالفضل اعتقاد داشت و هر چی میخواست سریع مستجاب میشد البته همیشه ذکر خدا و ائمه رو لباش بودا ولی حضرت ابوالفضل جدا من که همسرمو دوست داشتم حالا جلو نیومده بودن فعلا فقط حرفش شده بود پدرمم راضی نبود انقدر گریه میکردم انگار دنیا به پایان رسیده بیچاره ننم 😔 انقدر بهش فشار اومد از گریه زاری من رو سجاده بود دستشو زد به سجاده محکم 😅 گفت ای خدا یا حضرت ابوالفضل تا ۳ روز دیگه براش خواستگار بیاد ...... که اومدن😊🥰 انشالله توهم بری پای من و زود برات خواستگار بیاد بری خوبش آقاش مثل همسر من خدایی خوبه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40