2777
2789

خدا دهن اونی که تو دهن مردم انداخت خوشتیپ سرویس کنه الهی امروز تو خیابون داشتم میرفتم خونه مامانم موتوری از کنارم رد شدن گفتن بیشعورا🤣 کم مونده بود برگردم

بعد دختر خودم سر زبونش افتاده بود به یه مرده گفت مرده هم خندید بوق زد 🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣

من یک مثبت اندیشم با من از نا امیدی حرف نزن 🥰

حققققققق

فقط 42 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سه دختر بچه ام به شوهر من گفته بودن خوشتیپ برنگشته بود 😅بچهای این زمونه ماشاالله دارن

وای عزیزممم😂 دختر من به یه آقاهه گفت مردم از خجالت گفتم الان فکر می‌کنه من بهش گفتم بگو

من ماجرارو نمیدونستم یه نفر افتاده بد دنبالم بالای 20 بار صدام کرد خوشتیپ من برنگشتم

نه بخاطر اینکه ماجرارو میدونستم

مدلم این سکلیه به تیکه ها توجه نمیکنم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

وای منم انقدر تو خیایون این صدارو شنیدم حالم داره بهم میخورههمشم پسر بچه های ۹ ۱۰ سالع میگندلم میخوا ...

آخر باید انگشتمون بیاریم بالا به نشونه🖕 خودمون که نمیتونیم برگردیم😂

خوشتیپ جریانش چیه مگه؟😂😂

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

وای عزیزممم😂 دختر من به یه آقاهه گفت مردم از خجالت گفتم الان فکر می‌کنه من بهش گفتم بگو

شوهر منم با موتور بوده ،بعد برگشتنی میگه نگاه کردم دوسه تا دختر بچه حدود ۱۰،۱۱ سالن میگه بشوخی گفتم بی ادبا😅