2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با بچه های فامیل که همه شون از من کوچکتر بودن جزعت حقیقت رفتیم.یکی پرسید تا حالا لب رفتین؟

همه گفتن بله به جز من😑😑😂فکر کن بچه ۹,۱۰,۱۲ ساله اینکارو کرده

ولی خیلییی حال داد قشنگ آبروی همه رفت😂😂

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

نصف شبا منو دخترداییم کلی خوراکی می‌خریدم هر کدوم یه لیتر شیر کاکائو نوش جان میکردیم مسخره بازی فیلم گرفتن آهنگ گذاشتن و رقصیدن

داره عروس میشه یه شهر دیگه و این برنامه ها کنسل ولی از بهترین خاطراهام اون شباست🥲

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

😐😂😂

امسال تعدادمون قزاره بیشتر شه.بعضیا درخواست دارم جزعت رو هم اضافه کنیم ولی من می‌ترسم😂😂

خدا به دادم برسه😁

ولی حدا از شوخی کنترل کردن دهه نودی ها یه استعداد کمیاب و سخته.من یکسری ترفند ها زدم که به عقل جن هم نمی‌رسید😂😂🤘

جرعت حقیقت خیلی خوش میگذره 🥲چه ترفندهایی بگو یاد بگیریم😃

یه مهمونی خیلییی شلوغ بود بچه ها هم زیاد.یه اکانت فیک داشتم که اسم دختر کزاشده بودم.با  اکانت اصلیم به اون اکانت پیام های دوستی و فلان (بد)دادم.یعد به اونا گفتم بیاین از طرف داداشم بهش جواب بدین و انتقام بگیرین.

نیم ساعت هر کدوم یه نظری میدادن و نیم ساعت زیر پله ها سرگرم این بودن که چجوری یه انتقام خوب بگیرن😂😂

قیافه خاله‌م بعد اینکه فهمید تو دو دقیقه اینجوری سرگرمشون کردم عالی بود😂😂 میگفت من پاره شدم اینا آروم نمیشدن بعد تو...😁

عالییی😂😂😂😂مغزت خوب کار میکنه

اوایل تابستون برنامه ها رو میریزم.مثلا اکانت فیک اماده میکنم برا اونجور مواقع.یا کلیپ طنز جمع میکنم تا باهاشون چالش سعی کن نخندی بریم😁

چه خوبی تو 🥲برنامه سرگرمی میچینی اخی مهربون

مرسیی😁😁باورت میشه بهترین ایده ها شبا قبل خواب رو‌تخت میاد تو ذهنم😂😂