2777
2789

نصف پاهاش لخت و خیلی خیلی آرایش 

همسرم کنارم بود 

و منشی صدام زد که برم داخل 

داشتم میرفتم داخل یهو دختره با همسرم چشم تو چشم شد و 

ذهنم مشغوله آیا همسرم نگاش کرد آخه نگاه دختره به همسرم یه طوری بود 

من هر وقت با همسرم جایی میرم  میبینم  خانم ها یهو به همسرم نگاه میندازن ...چند وقته از همسرم بدم اومده ...با اینکه خیلی خوش اخلاقه و اهل چیزی نیست ولی 

میگم حتما همسرم همه رو که از پیشم رد میشن نگاه میکنه  که اونها هم نگاش می‌کنند 

آخه وقتی با همسرم هستم نمیتونم ببینم اون همه رو دید میزنه خببب 

در کل آدم هیزی نیست  ولی برام سواله  

شما تو شرایط من بودید؟ آیا همسرتون دید میزنه که اون خانم و دخترها هم نگاش می‌کنند یا خانم ها نگاه میکنند؟

اصلا به حجاب خانم تو مطب و دیگران کاری ندارم ..و به شدت میگم مرد باید چشم پاک باشه 

خودم همیشه موهام مشخصه اما همیشه دو قسمت بدنم طوری لباس میپوشم که مشخص نیست و برای خودم مهمه 

از کنار زن و شوهر  رد میشم اصلا  اصلا اصلا به آقا نگاه نمیندازم تا خانم حساس نشه و خیلی رعایت میکنم 

ولی با اینکه همسرم خیلی خوش قیافه هم نیست به نظرتون چرا خانم ها یهو نگاش می‌کند؟ میتونه به خاطر این باشه که اون همه رو دید میزنه؟ 

بخدا دیوانه شدم از بس فکر کردم ...روانی شدم ...راهنمایی کنید لطفا   

بنظرم اتفاقی پیش میاد ک ادم چندثانیه نگاهش ب کسی بیفته

عادیه

نگاه هیزی خیلی فرق داره

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه خبرته دختررر

این چه وضعیه ، نگرانیت درسته ولی آخه اییییین همه حساسیت

نگران نباش مادر

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

شوهر منم چهره جذابی داره هرجا بریم اکثرا نگاش میکنن اما من ناراحت نمیشم مگه تقصیر شوهرمه?چهرش شبیه امیرحسین آرمانه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نه عزیزم. چرا فکر میکنی زن هیز وجود نداره. بیرون بودم و همسرم تمام نگاهش به من بوده یا سرش پایین بوده چند مورد دیدم زن زل بزنه بهش. و حتی بیرون گاهی چشمم میافته مرده کنار زن و بچه و در حال خرید یا تفریح. همچین زنها زل میزنن بهشون. من مه زنم خجالت میکشم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

داداش من خوشتیپ و خوش قیافه و قد بلند هست 

تا ازش غافل بشن تو فروشگاهی جایی فروشنده ها و زنای اویزون میان نزدیکش 

به زن داداشم میگفتم جنگ بعدی تو دنیا جنگ شوهره 

چه اعتماد به سقفی هم دارن فروشنده های فروشگاه ها

یا اون دفعه مطب دکتر زنان بودم یه خانومی اومده بود همچین یه ذره خل وضع بود بعد معلوم بود شوهرش قشنگ ازش ده پونزده سال جوونتر بود

اقا دو سه بار زنا که مرد کنارشون میشست شروع کردن با مرده تیک و تاک زدن جلو زنش

بنظرم اتفاقی پیش میاد ک ادم چندثانیه نگاهش ب کسی بیفتهعادیهنگاه هیزی خیلی فرق داره

آخه نگاه دختره تو مطب به همسرم یه طوری بود 

یه نگاه خاص ....

گفتم نکنه همسرم یه طوری نگاش کرد که اون هم باهاش چشم تو چشم شد ...

دیوانه شدم  

من که گفتم اگه رفتارهاش  تو مطب از قصد بود حلالش نمیکنم آخه خیلی چند روز فکرمو درگیر کرد و هنوز درگیرم

عزیزم الکی حساس شدی ، چیزی نیست

وای امیدوارم  

پیش خودم  میگم  اگه واقعا به همه دید میزنه  ازش طلاق میگیرم 

نمیتونم  تحمل کنم 

اما تا حالا ازش چیزی ندیدم 

ولی  یهو نگاش میندازند

آخه نگاه دختره تو مطب به همسرم یه طوری بود یه نگاه خاص ....گفتم نکنه همسرم یه طوری نگاش کرد که اون ه ...

ببین اگ چیزی در ایییینحد اذیتت میکنه همون لحظه جوری ک طرف ناراحت نشه بگو

ولی مطمئن باش چیزی نیست اگ همسرت جوری بود تا الان متوجه میشدی

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد