2777
2789
عنوان

بچه ها یک هفته پیش مطب بودم یهو یه دختری اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداش من خوشتیپ و خوش قیافه و قد بلند هست تا ازش غافل بشن تو فروشگاهی جایی فروشنده ها و زنای اویزون ...

الله اکبر بعدا همینا میگن شوهرمون نباید خیانت کنه

خببب زننن اول تو پاکی چشماتو رعایت کن:)))))))

داداشتو اسپند دود بده خدا نگهش داره براتون

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

وای امیدوارم پیش خودم میگم اگه واقعا به همه دید میزنه ازش طلاق میگیرم نمیتونم تحمل کنم اما تا ح ...

اصلا نگران نباش ، مردی که هیز باشه حتی به پیرزنا هم بد نگاه میکنه ، ولی شوهر تو اینجوری نیست .

نمیدونم خیلی ذهنم چند روز درگیر شد

نه بابا انقدر زن هیز هست

چرا دلشوره داری بچسب به زندگیت دختر

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

شوهر منم چهره جذابی داره هرجا بریم اکثرا نگاش میکنن اما من ناراحت نمیشم مگه تقصیر شوهرمه?چهرش شبیه ا ...

آخه من همسرم  خیلی جذاب نیست معمولی هست 

به خاطر چهره معمولی اش بهش شک میکنم 

مگه میشه به چهره معمولی  رو به پایین هم نگاه انداخت؟ 

آدم خودشو تو چهره جذاب میتونه قانع کنه 

اگه نسبت بهش حساس شی واکه بفهمه نقطه ضعفت همینه می‌ره پشت سرت همه کارمیکنه

دقیقااا به خاطر همین به خودش نتونستم بگم 

گفتم  اگه بگم  و واقعا هیز نباشه حساس میشه 

و نشد با کسی درد و دل کنم و گفتم اینجا تاپیک بزنم 

نه عزیزم. چرا فکر میکنی زن هیز وجود نداره. بیرون بودم و همسرم تمام نگاهش به من بوده یا سرش پایین بود ...

آخه پیش خودم میگم  زن ها به مزد جذاب خیره  میشن و نگاش می‌کنند 

و کسی مثل همسر من که جذاب نیست و معمولی رو به پایین هست حتما همسرم به همه نگاه می‌کنند که یهو زن ها بابت نگاش ، بهش نگاه میندازن 

داداش من خوشتیپ و خوش قیافه و قد بلند هست تا ازش غافل بشن تو فروشگاهی جایی فروشنده ها و زنای اویزون ...

چقدر سخت

حالا همسر برادرت میگه که چون جذابه نگاش می‌کنند 

ولی من پیش خودم میگم جذاب نیست  پس حتما همسرم به همه نگاه میندازه که خانم ها هم نگاش می‌کنند 

ایکاش دوربینا رو چک می کردی 😂شوخی کردم ولی حق هم داری حساس بشی شاید طرف ازون زنای طناب بده بوده براشم زشت وزیبا مجرد متاهل فرق نداره اگه به شوهرت اعتماد داری اصلا فکرو خیال نکن بگو خودم ازهمه اینا سرترم چی رو میخواد ببینه شوهر من 

ببین اگ چیزی در ایییینحد اذیتت میکنه همون لحظه جوری ک طرف ناراحت نشه بگوولی مطمئن باش چیزی نیست اگ ه ...

میترسم بگم  

و بعد من اشتباه کنم 

و حساسش کنم  و دیگه شروع کنه به دید زدن 

آخه پیش خودم میگم زن ها به مزد جذاب خیره میشن و نگاش می‌کنند و کسی مثل همسر من که جذاب نیست و معمو ...

زن هیز به سمندوننم زل میزنه عزیزم ـربطی به جذابیت یا زشتی مرد نداره.. همونطور کهه مرد هیز نگاه نمیکنه طرف کنار شوهرشه چادری مانتویی اراایش کرده یا نکرده. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏