2777
2789
عنوان

بچه ها یک هفته پیش مطب بودم یهو یه دختری اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 36 پست
ایکاش دوربینا رو چک می کردی 😂شوخی کردم ولی حق هم داری حساس بشی شاید طرف ازون زنای طناب بده بوده برا ...

آره امیدوارم 

از بس فکر و خیال کردم دیوانه شدم 

مرسی ازت 

چقدر سختحالا همسر برادرت میگه که چون جذابه نگاش می‌کنند ولی من پیش خودم میگم جذاب نیست پس حتما همسر ...

ببین من دقت کردم دیگه واسه زنای بد معنی و مفهوم نداره مرد جذاب هست یا نه 

همرو نگاه میکنن 

مهرماه یه مهمونی ای بودیم تو یه تالار خیلی گرون و معروف بعد یه اقای هیز و هولی هم سر میزمون بود که فامیلمون هست بعد اون خانمای خدمتکار همه از دم موهاشونو بور کرده بودن فکر کرده بودن الان چه تحفه ای هستن یعنی هم پیشخدمت خانوم بود هم اقا 

اقا این مرد هول فامیل ما زنرو نگاه میکرد همش داشتن با هم تیک و تاک میزدن من که به دخترعمم گفتم خاک برسر مرده که از هیچ کس نمیگذره 

اونا هم فکر کرده بودن که الان چون مهمونی فلان ادم مهم هست مردا الان از دم همه پولدارن و خفن 

بعد یه دفعه هم همین اقا تعریف میکرد که سوار اسنپ شدم راننده خانوم بود و بهش پیشنهاد دوستی و رابطه داده بود خانوم راننده 

فکر کن ادم فکر میکنه واسه خاطر پول میان مسافرکشی اومده بود واسه مخ زدن به خصوص سمت خیابون دولت و بالاها هم میرفت که مخ ادمای پولدارو به قول خودش بزنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا میگی؟نه همسرم اصلا اینطور نیست امیدوار شدم

آره عزیزم.. شوهرت عاشقته ، هیچ کس به جز تو به چشمم نمیاد ..

اگرم به اون خانم یا خانم دیگه ای نگاه میکنه ، فقط یه نگاه ساده  بدون قصد و نیت بدیه.

ببین من دقت کردم دیگه واسه زنای بد معنی و مفهوم نداره مرد جذاب هست یا نه همرو نگاه میکنن مهرماه یه م ...

مرسی ازت حرفهات آرومم کرد🌹🌹

عاقبت همه مون بخیر بشه