2777
2789
عنوان

وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 48 پست

سلام عزیزم من مصرف میکنم داروی وسواس..خیلی عالیه..خداروشکر راضیم..آره حتما باید بعد از شروع دارو رفتاردرمانی رو شروع کنن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یادم نمیره روزایی که با این قرص های لعنتی حالم بدتراز قبل بودمثل هرویینی ها فقط میخوابیدم وحتی هوشیار نبودم تو مدرسه چیزی از درسام بفهمم معدلم به 13رسیده بود این قرص ها خواهرم مصرفش به ضرره ادمه من حتی نمیتونستم کارای شخصی مو حتی انجام بدم بس که خواب الود شده بودم ببرشون پیش حاج اقای مذهبی یا مشاور مذهبی واقعا جواب میده من یه سری سی دی اموزشی هم گرفتم کاش میشد بهت بدم من اصفهانیم حتما مشاوره مذهبی بگیرن قرص های وسواس از مواد هرویینی تشکیل شدن وفقط حالت خلسه وتنهایی وخواب میارن ضمن اینکه الان که 6سال از بهبودیم میگذره دیگه هیچ وقت تجربه یه رابطه جنسی با لذت رو تجربه نکردم این قرص های کوفتی تمام شهوت ادمو میگیره ومنکه زنم نابود شدم ممکنه شوهرت با خوردنش حتی نعوظ هم دیگه پیدا نکنه راستی من با کمک خدا وایمه اطهار وتلاش بی وقفه بعد چهار سال وسواس خدا نجاتم داد اما هرگز دیگه ارامش ندارم این بیماری بشدت بعدها اثرش رو روی اعصاب و روان ادم میذاره فقط تو رو خدا درکش کن وهیچ وقت ترکش نکن ونذار تنهایی رو حس کنه هیچ دردی تو دنیا تلخ تر از وسواس نیست ادم حتی یه لحظه از زندگیش رو هم نمیفهمه خواهشا حتی دعواهاش روهم جدی نگیر یه وسواسی عقده ای میشه بس که تنهایی ودرد میکشه همه ی این روزا برام شده کابوس خدا صبرش بده وشفای الهی انشاالله ذکر لاحول ولاقوه الا بالله فراموش نشه خوردن انار عالیه ترشی وادویه جات ونوشابه وفست فود براش سمه

تو خونه رایگان درآمد کسب کنید با نصب  نرم افزار رسنو کلی تبلیغات کم حجم ببینید واز اسپانسرها پول دریافت کنیدتبلیغات چون کم حجم و زیادن درآمد خوبی به دنبال دارن تبلیغات تیزری و تبلیغات پوستری و جدیدترین هاروهم ببینید وکلی پول در بیارید فرصت رو از دست ندید به ده هزار که برسه پولتون واریز میکنه براتون ظرف چهار ساعت راستی نرم افزار بدون کد معرف کار نمیکنه کد معرف اینه۶۵۷۳۰۱ولینک نصب نرم افزار هم اینه http.//resno.ir/resno.apk
منم مصرف کردم.وسواس داشتم.فلوکسیتین و کلومیپرامین

ارره همین دو تا با پروپرانول 10 رو داده. ببخشید شما خوب شدید؟ وسواستون چی بوده؟ به شوهرم گفت 9 ماه تا 12 ماه. عوارضشون خیلی بد بود؟ ببخشید اینقدر سوال میپرسم خیلی غصه شوهرمو میخورم. دلم براش میسوزه. اصلا اهل قرص نبود

سلام عزیزم من مصرف میکنم داروی وسواس..خیلی عالیه..خداروشکر راضیم..آره حتما باید بعد از شروع دارو رفت ...

ببخشین شما چیا مصرف میکنین؟ به شما گفتن چه مدت باید بخورید؟

سلام عزیزم من مصرف میکنم داروی وسواس..خیلی عالیه..خداروشکر راضیم..آره حتما باید بعد از شروع دارو رفت ...

جسارتا برا رفتار درمانی چکار میکنید؟ امکان داره بهم بگید؟ چون به ما گفت 40 روز دیگه بیاین برای دور بعدی، هنوز از رفتار درمانی چیزی بهمون نگفته

من خیلی داروها رو خوردم اسماش یادم نیست اسمای داروهای شوهرتو بگو ضمن اینکه این داروها واقعا سرد مزاجی میاره 

تو خونه رایگان درآمد کسب کنید با نصب  نرم افزار رسنو کلی تبلیغات کم حجم ببینید واز اسپانسرها پول دریافت کنیدتبلیغات چون کم حجم و زیادن درآمد خوبی به دنبال دارن تبلیغات تیزری و تبلیغات پوستری و جدیدترین هاروهم ببینید وکلی پول در بیارید فرصت رو از دست ندید به ده هزار که برسه پولتون واریز میکنه براتون ظرف چهار ساعت راستی نرم افزار بدون کد معرف کار نمیکنه کد معرف اینه۶۵۷۳۰۱ولینک نصب نرم افزار هم اینه http.//resno.ir/resno.apk
یادم نمیره روزایی که با این قرص های لعنتی حالم بدتراز قبل بودمثل هرویینی ها فقط میخوابیدم وحتی هوشیا ...

با خوندن پستتون گریم گرفت. امشب اولین قرصشو خورد. توروخدا بهم بگید چکار کنم؟ بهش گفتم من با این موضوع مشکلی ندارم، نمیخواد بخوری ولی خودش خواست بخوره( میدونم فقطم بخاطر منه).

مشاوره مذهبی خوب نمیشناسم تو شهرمون، توی کانال آقای فرحزاد عضو شده. جسارتا وسواس شما در چه حد بوده؟

ارره همین دو تا با پروپرانول 10 رو داده. ببخشید شما خوب شدید؟ وسواستون چی بوده؟ به شوهرم گفت 9 ماه ت ...

منم وسواس پاکی نجسی شدید داشتم. اواسط رفتار درمانی بود که باردار شدم با وجود مصرف قرص و مجبور ب قطع قرصا شدم. داشتم یه تغییراتی حس میکردم که شاید اگه باردار نمیشدم الان بهتر میشدم مطمئنا بهتر میشن چون اول اضطرابشون کنترل و کمتر میشه و بعد ب مرور تغییراتشو حس میکنن. ببین من جوری بودم دیگه سوار تاکسی نمیشدم ولی دیگه داشتم بعد مصرف داروها میرفتم کلاس نقاشی و بیرون.سوال دیگه داشتی در خدمتم

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
جسارتا برا رفتار درمانی چکار میکنید؟ امکان داره بهم بگید؟ چون به ما گفت 40 روز دیگه بیاین برای دور ب ...

مثلا اینکه وقتی یه فکر وسواسی میاد سراغتون از خودتون دورش نکنید و کاری بهش نداشته باشید..ذهن شما مثل آسمونه و این افکار مثل ابر...که میان و میرن..همونطور که آسمون فقط نظاره گر ابرهاست و هیچ دخل و تصرفی توی ابرها ایجاد نمیکنه شما هم نسبت به این افکار همینطور باشید...و اصلا بهشون بال و پر ندید و بهشون عمل نکنید..و این بیخیالی هم اوایل میسر نمیشه مگر با مصرف دارو

من خیلی داروها رو خوردم اسماش یادم نیست اسمای داروهای شوهرتو بگو ضمن اینکه این داروها واقعا سرد مزاج ...

کلومیپرامین 10

پروپرانول 10

فلوکسیتین

وای نه، ما هنوز بچه نداریم. دلم نمیخواد شوهرم سلامتیشو از دست بده

یادم نمیره روزایی که با این قرص های لعنتی حالم بدتراز قبل بودمثل هرویینی ها فقط میخوابیدم وحتی هوشیا ...

عزیزم یعنی الانم از رابطه جنسی لذت نمیبری؟منم الان همینطورم ولی فکر کردم بعدش خوب میشه!

منم وسواس پاکی نجسی شدید داشتم. اواسط رفتار درمانی بود که باردار شدم با وجود مصرف قرص و مجبور ب قطع ...

خیلی ممنونم. یعنی الانم وسواس دارید؟ شوهر من وسواسش در این حده که مثلا غسلش 1 ساعت طول میکشه، یا ببخشید سرویس بهداشتی حدودا 20 دقیقه تا نیم ساعت. بنظرتون برای این حد از وسواس لازم بود قرص خوردن؟

کلومیپرامین 10 پروپرانول 10 فلوکسیتین وای نه، ما هنوز بچه نداریم. دلم نمیخواد شوهرم سلامتیشو از د ...

نذاربخوره من هیچ وقت لذت جنسی حس نکردم

مثلا اینکه وقتی یه فکر وسواسی میاد سراغتون از خودتون دورش نکنید و کاری بهش نداشته باشید..ذهن شما مثل ...

فکر کنم برای شما وسواس فکریه درسته؟ چون برای شوهرمو گفت فکری نیست پاکی نجسی و بهداشتیه