2777
2789
عنوان

وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 48 پست
عزیزم یعنی الانم از رابطه جنسی لذت نمیبری؟منم الان همینطورم ولی فکر کردم بعدش خوب میشه!

خوب شدنی درکارنیست با این قرصا فقط مشاور مذهبی باحوصله برید

تو خونه رایگان درآمد کسب کنید با نصب  نرم افزار رسنو کلی تبلیغات کم حجم ببینید واز اسپانسرها پول دریافت کنیدتبلیغات چون کم حجم و زیادن درآمد خوبی به دنبال دارن تبلیغات تیزری و تبلیغات پوستری و جدیدترین هاروهم ببینید وکلی پول در بیارید فرصت رو از دست ندید به ده هزار که برسه پولتون واریز میکنه براتون ظرف چهار ساعت راستی نرم افزار بدون کد معرف کار نمیکنه کد معرف اینه۶۵۷۳۰۱ولینک نصب نرم افزار هم اینه http.//resno.ir/resno.apk
ببخشین شما چیا مصرف میکنین؟ به شما گفتن چه مدت باید بخورید؟

من فلوکسیتین و پرفنازین میخورم...الان نزدیک ۲ساله که مصرف میکنم ‌و کم کم داره کم شون میکنه و ان شاءالله که تمومش کنه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خوب شدنی درکارنیست با این قرصا فقط مشاور مذهبی باحوصله برید

عزیزم من قبلا خیلی گرم و فعال بودم ولی بعدش خیلی سرد شدم...دوست دارم دوباره اون حس نیاز و ...برگرده..البته خدایی دو بار داروهامو سرخود ول کردم و بدتر شدم..برای همین میخوام دوره مصرفش رو تموم کنم و بعدش سعی کنم زندگی جدید و خوبی رو بسازم

عزیزم من قبلا خیلی گرم و فعال بودم ولی بعدش خیلی سرد شدم...دوست دارم دوباره اون حس نیاز و ...برگرده. ...

من خیلی گرم بودم اما این قرصای لعنتی از پادرم اورد من الان فقط به اجبار هم بستر میشم

تو خونه رایگان درآمد کسب کنید با نصب  نرم افزار رسنو کلی تبلیغات کم حجم ببینید واز اسپانسرها پول دریافت کنیدتبلیغات چون کم حجم و زیادن درآمد خوبی به دنبال دارن تبلیغات تیزری و تبلیغات پوستری و جدیدترین هاروهم ببینید وکلی پول در بیارید فرصت رو از دست ندید به ده هزار که برسه پولتون واریز میکنه براتون ظرف چهار ساعت راستی نرم افزار بدون کد معرف کار نمیکنه کد معرف اینه۶۵۷۳۰۱ولینک نصب نرم افزار هم اینه http.//resno.ir/resno.apk
روانپزشک گفت تنها بیماری هست که بدون دارو نمیشه حلش کرد، خیلی نگران شوهرمم، بخاطر من اومد دکتر، میتر ...

روان شناس درست گفته عزیزم 

حتما باید دارو مصرف شه 

من یکی از دوستام هم استفاده میکرد اما اسم داروهاش رو نمیدونم اما میدونم بهتر شده بود 

صبرکن باهات اخرشب حرف میزنم الان شوهرم داد وبیداد راه انداخته

فکر کنم برای شما وسواس فکریه درسته؟ چون برای شوهرمو گفت فکری نیست پاکی نجسی و بهداشتیه

آره عزیزم..مال من فکریه

مال من خیلی وخیم بود..روز شب کارم گریه بود و پرداختن به مسائل فلسفی...شاید پاکی و نجسی خیلی راحت تر باشه..حالا اگه پیش متخصص طب سنتی هم بری شاید خوب باشه

یادم نمیره روزایی که با این قرص های لعنتی حالم بدتراز قبل بودمثل هرویینی ها فقط میخوابیدم وحتی هوشیا ...

منم از وسواس بیشتر رنج کشیدم تا داروها.وسواس یه جنگ درونیه با خودت.حتی وقتی محل نمیزاری هم دایما با خودت در جنگی.یه لحظم از فکرت نمیره.منم از هیچکدوم از لحطه های زندگیم لذت نبردم

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
آره عزیزم..مال من فکریه مال من خیلی وخیم بود..روز شب کارم گریه بود و پرداختن به مسائل فلسفی...شاید ...

ان شاالله هر چی زودتر شما هم خوب شید و همه چیز برگرده به روال سابق

ببخشید اصفهان مشاور مذهبی خوب کی هست؟ لازم بشه اصفهانم میایم. بهتر از اینه که سلامتیشو از دست بده

باشماره 09640تماس بگیرید بخش مشاوره مطرح کنیدعالین اوناهمه خودشون وسواس داشتن وخوب شدن

حرفی ندارم روزانه تاپیک اموزشی واسه وسواس بزنم از تجربیاتم بگم ولی کسی هم اهل عمل هست؟