2777
2789
عنوان

اعمال روز و شب دحوالارض 🌹

139 بازدید | 16 پست

اعمال کامل گوگل هس سرچ کنید ...

اما گفتن ذکر 

الحمدلله 🌸

سبحان الله 🌸

الله اکبر 🌸

لا اله الاالله 🌸

در این روز نورانیت دل را افزایش میدهد

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ساعت ۱۰ شب شروع کردمتا خود صبح میخوام بشینم و استغفار کنم

شب زنده داری وتوبه و استغفار هم از اعمال این شب با برکته که با شب جمعه مصادف شده 

خوش به سعادتت 

التماس دعای مخصوص دارم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج💚

اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج💚

اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج💚

اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج💚

اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج💚

چو بشکفد ز لبت غنچه پاک دعا

تو را به فاطمه (س) سوگند التماس دعا🤲🙏🌹

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

سلام شب بخیر عزیزان دلم منتظر دوتا خبرم خبر سلامتی همسرم وپسرم میشه با دلهای پاکتون براشون دعا کنید جواب آزمایشاشون سالم باشه 🙏الهی که هیچ وقت بلا نبینید 🤲🤲

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
سلام شب بخیر عزیزان دلم منتظر دوتا خبرم خبر سلامتی همسرم وپسرم میشه با دلهای پاکتون براشون دعا کنید ...

الهی به حق این شب عظیم خبرهای خوب بشنوی واز ته دل شاد بشی

منو عزیزام  هم دعا کن لطفا 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

سلام شب بخیر عزیزان دلم منتظر دوتا خبرم خبر سلامتی همسرم وپسرم میشه با دلهای پاکتون براشون دعا کنید ...

الهی به حق ام البنین همیشه سالم باشند و درکنار همدیگه با حال خوب زندگی کنید الهی امین 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

من از ساعت ۱۰ شب شروع کردمتا خود صبح میخوام بشینم و استغفار کنم

منو عزیزام  هم دعا کن لطفا  خیلی محتاج دعام امام زمانم فراموش نکن مهربون