2777
2789

بارداری دومه و ناخواسته بود الان هشت هفته هستم یه پسر ۷ ساله دارم میخوام این یکی اولا سالم باشه و اگه قسمت باشه و صلاحه دختر باشه🥰صبحا حالت تهوع دارم یه بارم استفراغ کردم،شدیدا ضعف میکنم هر یک ساعت باید یه چیزی بخورم،بیحالو خستم همیشه،فشارم پایین شده،بتا ده روز بعد از موعود ۸۷۰۰ بود ضربان قلبش هفته هفت ۱۵۰ بود،غذا همه چی دوس دارم تو پسرم شیرین دوس نداشتم اما تو این همش هوس شیرینی میکنم شما حدستون چیه🥹دو هفته اولم لکه بینی داشتم که خود ب خود قطع شد

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گر نگهدار من انست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد..🤲🏻

سلام مبارکه به احتمال زیاد گل دختره😍

وای جدی؟ خدا از دهنتون بشنوه عزیزممم ممنون😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای جدی؟ خدا از دهنتون بشنوه عزیزممم ممنون😍😍😍

آره احتمال زیاد چون من بچم پسر بود دقیقا برعکس شما بودم از شیرینی متنفر بودم اصلا تهوع نداشتم و...

انشالله هرچی هست صحیح و سالم باشه و با دل خوش زایمان کنی🌹

منم قبل این که وارد تاپیک بشم حسم بهم گفت دختره دعا میکنم ان شاءالله که همونی که میخواید بشه

به به ممنون از انرژی خوبت عزیزم انشالله هرچی که صلاحه😍😌

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره احتمال زیاد چون من بچم پسر بود دقیقا برعکس شما بودم از شیرینی متنفر بودم اصلا تهوع نداشتم و...ان ...

چقد عالی انشالله که سالم و‌دختر باشه🥹😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه میخای جنسیت نی نیت را بدونی به این پیج تواینستا پیام بده دقیق بت میگهtashkhis _jensiat

واقعا؟ درست میگه؟ پیام میدم بهش مرسی😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40