2777
2789
عنوان

شوهرم تو کوچه مامانم اینا انقد کتکم زد ک همسایه ها دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 52 پست
باورم نمی شه هنوزم مردای این شکلی نسلشون بر قراره

تا وقتی زنای اینجوری هستن که نمیخوان بفهمن  نیاز اولیه هر رابطه احترامو  عشق. ادبه تا وقتی که ادمای هستن که همچین کارای زشت و زننده ای توجیه میکنن  و به این درک نرسیدن هر اتفاقی هم که بیفته مرد حق نداره زنشو  بزنه فحاشی کنه  یاا همه بذی ها تو خیانت و اعتیاد خلاصه نمیشه و تحقیر روحی روانی زن هم دست کمی از خیانت اعتیاد نداره این جور مرداااا هستن و خواهند بود

واقعا عذر خواهی میکنم ولی اصلا و ابدا منطق شمارو درک نمیکنم یعنی اگر مادر زن حرفی بزنه یا زن حرفی ب ...

اصلا من اینو نگفتم که مرد بزنه اصلا حق نداره دستش بشکنه که اینکارو کنه ولی نمیشه هیزم تو آتیش بریزی بعد توقع جرقه و شعله کشیدن نداشته باشی 

با اینم مواقع نیستم هر چیزی رو به مادرشوهر نسبت بدیم الان مادرشوهر که نبوده مادر زن بود دعوت بیجا کرد قرص دادن قفل فرمون رو گفت نه بخره پشت داماد در اومد بجای دخترش همه اینا باعث کوچیک شدن دختر میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا من اینو نگفتم که مرد بزنه اصلا حق نداره دستش بشکنه که اینکارو کنه ولی نمیشه هیزم تو آتیش بریزی ...

گلم  تو زندگی متاهلی  که مطمعنم خودتم تجربشو دارب خیلب حرفا ممکنه  بزنیم یا بشنویم که بهممون بریزه کفریمون کنه

کلافه بشیم ولی خق نداربم دست بلند کنیم پس صرفه این کنه جرقه کشیده شد توجیهی برای رفتار اقا نیست تعامل و حرف زدن کنترل خشم برای اینجاهاس کسی که توانای کنترل خشم نداره مریض و علاوه بر اون بی ابرو

با قسمت دوم حرفت موافقم به مادر اون پسر هیچ ربطی نداره اون داره شخصیت واقعیشو نشون میده 

مادر اسی هم نقصییر نداره بنده خدا 

واقعا عذر خواهی میکنم ولی اصلا و ابدا منطق شمارو درک نمیکنم یعنی اگر مادر زن حرفی بزنه یا زن حرفی ب ...

بعضیا واقعا بیشعور هستن ک فک میکنن مرد باید زن رو بزنه 

کاش همه شعور شمارو‌داشتن😘

بعضیا واقعا بیشعور هستن ک فک میکنن مرد باید زن رو بزنه کاش همه شعور شمارو‌داشتن😘

استار تر عزیز احترام هر کسی دست خودشه.این دست خود منه که شوهرم به خودش اجازه بده دست روم بلند کنه یا نه.اون این کارو نمی کنه می دونی چرا؟؟ چون خط قرمز منه خط قرمزی که همون اول ازدواج واسش کشیدم.مادر شوهرم گفت پسرام همشون دست بزن دارن حتی رو زن برادراشون. واسه تحریک پسراش خیلی  این حرفا رو نکرار می کنه.منم محترمانه گفتم بقیه جاریامو نمی دونم شاید تو خونه باباشون کتک خوردن عادت دارن.اما مادر جون واسه من یکی پسرات غلط می کنن و گوه می خورن بخوان دست رو من بلند کنن.نمی شینم کتک بخورم همه طایفمو میارم در خونتون.اونم دیگه این گوهو نخورد.و همچنین پسراش

استار تر عزیز احترام هر کسی دست خودشه.این دست خود منه که شوهرم به خودش اجازه بده دست روم بلند کنه یا ...

اره واقعا انقد وا دادم انقد خودمو براش بی ارزش کردم هرکاری دلش میخواد میخواد رفتار میکنه چیکار کنم اینجوری نکنه چی بگم بترسه