2777
2789
عنوان

شوهرم تو کوچه مامانم اینا انقد کتکم زد ک همسایه ها دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستام زخم شدن با لگد زد ب شکمم بعد من دارو میخورم بعد سه هفته تازه پریودیم خوب شده

تا اومدید تو کوچه یه دفعه شروع کرد کتک زدن یا یه چیزی گفتی که شروع کرد 

وقتی شرایط طلاق نداری حرف نزن هیچی نگو مادرت گفت بمون بگو نه خودمون برنامه داریم 

چرا مادرت روزی که باید نگهداره میگه الان ولی جایی که نباید حرف بزنه میزنه 

دارم میگم شوهرم انقد کتکم زد من مجبور شدم از گردنش بگیرم ک منو ول کنه

عزیزم هرجوری هست طلاق بگیر میتونی بری تهران شاید کار پیدا کردی زندگی بهتر شد وگرنه بخوای توی این زندگی بمونی بدبخت میشی 

یا اینکه همچی به کتفت بگیری دیگه اهمیت ندی 

دختر مازندرانم

من همیشه با اینکه خانوادم کمک کردن ما قفل فرمون نداشتیم برا ماشین داداشم داد یهو سر ی قفل ۵۰۰ تومنی ...

ولش کن عزیزم 

تو گوشت یه هندزفری بزار آهنگ بزار گوش کن یه کم سبک بشی .اگه آهنگ نباشه من نمی‌دونم اینجور موقع ها چیکار کنم میمیرم به خدا 

تا اومدید تو کوچه یه دفعه شروع کرد کتک زدن یا یه چیزی گفتی که شروع کرد وقتی شرایط طلاق نداری حرف نزن ...

تا اومدیم تو‌کوچه داد زد گف چرا قیافه گرفتی کفتم تو گرفتب بعد کیلید پرت کردی تو صورتم

اصلا عجیب ترین دعوایی بود ک میدیدم تاحالا الکی منو نزده بود قبل اینکه بیاد یه سر رفته بود خونه مادرش

مادرش بهش گفت برو خونه مادر زنت بعد تو کوچشون زنتو بزن 

چرا خودتون کاری میکنید میندازید گردن مادرشوهر 

اگه شوهرتو پر کرده بود شوهرت نمی گفت بریم رستوران یا پیشنهاد تو رو قبول نمیکرد که برید بیرون 

تا اومدیم تو‌کوچه داد زد گف چرا قیافه گرفتی کفتم تو گرفتب بعد کیلید پرت کردی تو صورتم

شاید داداشت موتور گرفته اونم یاد موتور خودش افتاده .مردا رو من میشناسم اینجور موقع ها انقد حسود میشن تابلو میشن اصلا هر چقدر هم بزرگ بشن بازم مثل پسر بچه‌ها لجباز ن

خب از اول که شروع نکرده زدن اول بحث کردید باید ببینی کجایی موقعیت چیه ولی نسنجیدی

اهااان پس طبق فرمایش شما هرجا زن حرفی زد که باب میل اقا نبود مجوز اینه که اقا تو کوچه عربده کشی کنه  فحاشی کنه دست بلند کنه زنشو تو کوچه سکه یه پول کنه 

اوکی کار اسی  که یقه پاره کرده درست نبست اما خودت یا هر کس دیگه ای تو همچین موقعیت زشت و ناراحت کننده ای قرار بگیره عکس العمل نشون میده این ذات بشر

من فقط از لباسش گرفتم ک منو ول کنه پشت گردنم قرمزه دستم قرمزه بخدا از انگشتم خون اومده ابروم رفت تو ...

ابروی پدر مادرتو بردین.لااقل شما یکم صبر می کردی از در خونه ی مادرت دور بشین بعد می زدین همو تکه پاره می کردین

مادرش بهش گفت برو خونه مادر زنت بعد تو کوچشون زنتو بزن چرا خودتون کاری میکنید میندازید گردن مادرشوهر ...

واقعا عذر خواهی میکنم ولی اصلا و ابدا منطق شمارو درک نمیکنم  یعنی اگر مادر زن حرفی بزنه یا زن حرفی بزنه که مرد باب دلش نباشه باید تو کوچه خیابون شروع به بی ابروی کنه دست بلند کنه رو زنش فحاشی کنه بخدااا که از ماست که بر ماست  این چیرا هیچ کجای دنیا عادی نیست چرا انقدر طبیعی جلوه میدیدبه همچین ادمی همه جا دنیا میگن مریض  😑