2777
2789

تا به حال تو تاپیک دید وشنیدیدیکی  روی یکی کراشه ولی توبرداشتن قدم اول مشکل دارن...

همیشه رسم بوده که پسر جلوبیادودختر سخت بدست بیاد...واین قانون همیشه حکم فرمایی کرده..

روی صحبتم بیشتر با پسراس...چون که همیشه پسر باید خواهان باشه وقدم به جلو بذاره...

شما آقا پسر محترم باید بدونی که جرقه رابطه باتوهستش...

اگه دختری ازت خوشش بیاد دلیل براین نیست که اون پیش قدم بشه...اون دختر نهایت کاری که واست می کنه به اصطلاح نخ دادنه..یه جور چراغ سبز...مثل چند لحظه نگاه کردن..لبخندو....

ولی اینو خوب بدون اون دختر هر چه قدرم ازت خوشش بیاد تودلش میگه (آقا پسر اگه منو میخوای باید اعتمادبه نفس،داشته باشی وجلوگیری..اگه نداری همون جا بمون جات خوبه...)

اگه ترس از جلو رفتن داری واعتماد نفس نداری واگه می ترسی هول خطابت کنن وبهت بگن توهمی وتوهم زدی ..از ازدواج عاشقانه وعشق دخترا خداحافظی کن...

اگه کسی رو میخوای باید واسش تلاش کنی و با شجاعت قدم برداری واسش...

این هدیه م ازم داشته باش که( اگه دختری بهت نخ داد وتو ایناکرشو به روش بیاری ..هرچه قدرم ازت خوشش بیاد جوری قهوه ایت می کنه که جیگرت حال بیاد...)

توضیحاتم کلی بود و امیدوارم بتونید شریک زندگیتونو پیداکنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه پایانه جنوب؟😂

اره اونی که قسمت استان سمنان نشسته بود خیلی کراش بود

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

به درد آقایون سایت نمیخوره چون ماشاالله همه کار بلدن

😂😂😂

تخریب خوبی بود ایول

بیابان هم که باشی حسین آبادت میکند.#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم#متولدهفت آباااان

البته روابط دوس پسر و دوس دختر کاملا باطلهمگر اینکه قصد ازدواج اونم با اطلاع پدرو مادر طرفینوالسلام

ما نیتمون رو تواین تاپیک روی ازدواج پسر ودختر ی گذاشتیم که رابطه ی خانوادگی ندارن ومیخوان آشنابشن