2777
2789
عنوان

به نظرتون تولدشو تبریک بگم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 43 پست
بگم قربونت✨️..؟

آره بگو 

بعد جواب. داد بگو چیگفت

من دوستم سر نامزدش که یه شوخی کردم توهین کرد بهم 

باهم بزرگ شده بودیم😅

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂باورت میشه پارسال سر همین بحثمون شد؟؟؟میگفت واسه تبریک گفتنت هم منت میذاری رو سر آدم😂😂 ...

پس امسال کمی مهربونتر بگو دوستته دیگه فوقش به دوستیش ادامه نمیده ودیگه نمی بینیش

پس امسال کمی مهربونتر بگو دوستته دیگه فوقش به دوستیش ادامه نمیده ودیگه نمی بینیش

خب از پارسال سر همین قضیه باهم حرف نزدیم و دیگه دوستم نیست 

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

آره بگو بعد جواب. داد بگو چیگفتمن دوستم سر نامزدش که یه شوخی کردم توهین کرد بهم باهم بزرگ شده بودیم� ...

واقعا بعضی وقتا خیلی بد تموم میشه دوستیا. بدون هیچ انفاق بدی.. سر یه سو تفاهم.. در آن واحد.. تو یک دقیقه. آدم نمیفهمه چی شد اصلا! خیلی بدهههه

این دوستمم اصلا ازینا نبود یهو نمیدونم چرا بهش برخورد.  حرفای بدی زد واقعااا.. البته منم خیلی سرد و بد اولش جواب دادم شاید حق داشت بهش بر بخوره.. 

یه دلمم میگه با جزئیات تر باهاش حرف بزنم.. بگم که: من پارسال تولدت رو یادم بود، ناراحت بودم که با تاخیر تبریک گفتم،قصدمم ازون جور حرف زدن منت گذاشتن نبود، تولدتم خیلی برام مهم بود، کلی ام برنامه داشتم که سر موضوعی که الان دیگه یادم نیست واقعا خورده بود تو ذوقم.. ولی بازم میخواستم حداقل تبریکم رو گفته باشم؛ چون فک میکردم دلخوریه که تموم میشه؛ ولی خاطرات بدی که برا هم میذاریم تو ذهن هم میمونه پس روز تولدت رو با ناراحتی ازت نگذرونده باشم؛ منتظر هر برخوردی بودم به جز چیزایی که شنیدم؛ البته دیگه مهم نیست واقعا این حرفا.. و نمیخوامم بیشتر ازین راجبش حرف بزنم.. فقط وقتی یادم اومد نزدیک تولدته اومدم اینا رو بگم چون تو دلم مونده بود!

به نظرت بگم؟یکمم ویرایشش میکنم البته.. این آدم و دوستی خیلی برام با ارزش بود ولی نمیدونم هنوزم ارزشش رو داره از دلشددر بیارم یا نه...

خب از پارسال سر همین قضیه باهم حرف نزدیم و دیگه دوستم نیست باشه عزیزم ممنون از راهنماییت

من هیچ وقت هیچ دوستی نداشتم ،شاید نتونستم کمکت کنم،چون دخترم که از دوستاش  حرف میزنه من هیچ واکنشی نشون نمی دم عصبی میشه میگه چون تو دوستی نداری منو درک نمی کنی

واقعا بعضی وقتا خیلی بد تموم میشه دوستیا. بدون هیچ انفاق بدی.. سر یه سو تفاهم.. در آن واحد.. تو یک د ...

آره بگو:)

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

آره بگو:)

هنوز سین نکردم..

آخه یه سال گذشته نمیدونم هنوز همون آدم قبله یا نه. اصلا دیگه احساسات من براش مهمه؟؟؟خیلی سسشعره یکی بعد یکسال بیاد از رفتارش دفاع کنه..😭😂

البته آخرین پیام های پارسال مال اون بود و میگفت دلیل ناراحتیت رو هم حتی توصیح نمیدی و.. من انقد ناراحت شده بودم ازش که اصلا حواب آخرین پیام هاش رو هم ندادم و از  علت کارم براش توضیح ندادم و گذاشتم ناراحتیه تو دلش بمونه..

من هیچ وقت هیچ دوستی نداشتم ،شاید نتونستم کمکت کنم،چون دخترم که از دوستاش حرف میزنه من هیچ واکنشی ن ...

الهی بگردم. 

اتفاقا همین که باهم هم صحبت شدیم من کلی لذت بردم مهم اون چیزی نیست که من قراره به دوستم بگم فقط بخاطر اون درگیری ذهنی میخواستم با یکی حرف بزنم که ذهنم آروم بشه بتونم رفتار درستی انجام بدم و اتفاقا خیلیم کمک کردی❤️ممنونم ازت🥰

هنوز سین نکردم..آخه یه سال گذشته نمیدونم هنوز همون آدم قبله یا نه. اصلا دیگه احساسات من براش مهمه؟؟؟ ...

توضیح بده براش 

اونی که نوشتم خیلی دیگه احساسی نبود؟😂به نظرت لازمه جاییش رو حذف کنم یا اصافه؟

اوکی بود🫠

@خدایاشکرررت2‍ 

عزیزم شما اسکاچ می‌بافی. میخوای نذرش کنس پولشو از ما میگیری؟؟؟؟؟یعنی نذری که خودت دوختی رو میخوای بدی بعد از ما پولم میگیری؟؟؟؟؟ یا شیوه جدید فروشه؟؟؟؟؟؟متاسفم به اسم امام حسین مردم چیکارا که نمیکنن اینو بدون اون پول اصلا حلال نیست

پیام داده بودین اما قبل جواب دادن حذف دوستی زدین!!!