واقعا بعضی وقتا خیلی بد تموم میشه دوستیا. بدون هیچ انفاق بدی.. سر یه سو تفاهم.. در آن واحد.. تو یک دقیقه. آدم نمیفهمه چی شد اصلا! خیلی بدهههه
این دوستمم اصلا ازینا نبود یهو نمیدونم چرا بهش برخورد. حرفای بدی زد واقعااا.. البته منم خیلی سرد و بد اولش جواب دادم شاید حق داشت بهش بر بخوره..
یه دلمم میگه با جزئیات تر باهاش حرف بزنم.. بگم که: من پارسال تولدت رو یادم بود، ناراحت بودم که با تاخیر تبریک گفتم،قصدمم ازون جور حرف زدن منت گذاشتن نبود، تولدتم خیلی برام مهم بود، کلی ام برنامه داشتم که سر موضوعی که الان دیگه یادم نیست واقعا خورده بود تو ذوقم.. ولی بازم میخواستم حداقل تبریکم رو گفته باشم؛ چون فک میکردم دلخوریه که تموم میشه؛ ولی خاطرات بدی که برا هم میذاریم تو ذهن هم میمونه پس روز تولدت رو با ناراحتی ازت نگذرونده باشم؛ منتظر هر برخوردی بودم به جز چیزایی که شنیدم؛ البته دیگه مهم نیست واقعا این حرفا.. و نمیخوامم بیشتر ازین راجبش حرف بزنم.. فقط وقتی یادم اومد نزدیک تولدته اومدم اینا رو بگم چون تو دلم مونده بود!
به نظرت بگم؟یکمم ویرایشش میکنم البته.. این آدم و دوستی خیلی برام با ارزش بود ولی نمیدونم هنوزم ارزشش رو داره از دلشددر بیارم یا نه...