2777
2789
عنوان

به نظرتون تولدشو تبریک بگم آیا

370 بازدید | 43 پست

من یه دوستی داشتم که خیلی باهم صمیمی بودیم ازین دوستیا که مث خواهرین و هیچی از هم قائم نمیکنین و مث خانواده هم شدین.. سر ی سو تفاهم مزخرف میونه مون شکرآب شد. واقعنم خیلی دوسش داشتم

پارسال تولدش رو یادم رفت، ینی یادم نرفته بود تاریخش رو اشتباه کرده بودم فک کرده بودم یه تاریخ دیگه ست(با چن روز تاخیر ینی؛ مثلا اگه هشتم باشه فک کرده بودم دهمه، واقعا درگیر بودم). سر این موصوع یکم ناراحت شده بود منم چون از قبل سر یچیزی دلخور بودم نتونستم از دلش در بیارم و... یه ناراحتی و بحثی پیش اومد و متاسفانه سر همین تموم شد دوستیمون دیگه هیچوقت باهم حرف نزدیم؛ من فک کردم شاید اون تولدم رو بیاد تبریک بگه.. ولی نگفت ولی بعدش(از تولد من گذشته بود) تو خیابون یبار اتفاقی منو دید اومد سمتم احوالپرسی من ناخوش احوالم بودم اصلا درست جواب ندادم فقط جدی طور گفتم ممنون خوبم رد شدم رفتم..(این رفتارم رو قضاوت نکنین چون دلایل دیگه ای داشت این رفتارم و اگه بگم خیلی طولانی میشه؛ اونجا کسی پیشم بود که نتونستم با این قشنگ احوالپرسی کنم و تقصیر اونی که پیشم بود بود)

ولی بعدش عذاب وجدان گرفتم که چرا گرم صحبت نکردم.

الان فردا تولدشه؛ واقعا دلم میخواد بهش تبریک بگم.. نه خیلی گرم.. در حد یکی دو جمله.. که بدونه برام مهم بوده.. همین،بگم؟اگه بگم با چه جمله ای بگم؟دلمم براش تنگ شده حقیقتا..

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

آره اگه دلت میگه تبریک بگی بگو

چی بگم‌..

یه پست سیو دارم که فقط یه جمله نوشته تولدت مبارک نمیدونم ای چیِ من😁 یعنی یه جمله ست با یه محبت کوچیک یادم نمیاد چی بود

همونو بفرستم کافیه؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره بگو. اگر گرم جوابتو داد دوباره دوستیت رو شروع کن ولی اگر سرد بود دیگه بیخیالش شو 

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
آره بگو. اگر گرم جوابتو داد دوباره دوستیت رو شروع کن ولی اگر سرد بود دیگه بیخیالش شو

یه پست فرستادم که توش نوشته "تولدِ تو، تولدِ روح منه"

بهت میگم چی جواب داد.. اگه حوصله داشتی بگو چیکار کنم😄❤️

یه پست فرستادم که توش نوشته "تولدِ تو، تولدِ روح منه"بهت میگم چی جواب داد.. اگه حوصله داشتی بگو چیکا ...

جواب داد

گفت  "مرسی از تبریکت❤️"

و لایک کرد پست رو

جوابی ندم؟؟؟؟

یا لایک کنم؟؟؟

یا چیزی بگم؟؟؟؟؟

آره اگه دلت میگه تبریک بگی بگو

من همون پسته برو براش فرستاده بودم که نوشته بود "تولد تو، تولد روح منه"  بدون اینکه چیزی بگم

جواب داد

گفت  "مرسی از تبریکت❤️"

و لایک کرد پست رو

جوابی ندم؟؟؟؟

یا لایک کنم؟؟

یا چیزی بگم؟؟؟

کوتاه بگو تولدت مبارک اگر کرم جواب داد یعنی علاقمند به ادامه دوستی هست اما اگراونم کوتاه وسرد جواب د ...

یه پست فرستادم فقط و براش هیچی نوشتم.

تو پسته نوشته بود " تولد تو، تولد روح منه "

اومد لایکش کرد و گفت " مرسی از تبریکت❤️ " 

هیچی نگم؟؟

اره بگووخوشحال میشه

فقط یه پست فرستادم و از زبون خودم چیزی ننوشتم 

تو پست نوشته بود. "تولد تو، تولد روح منه"

چیز دیگه ای نگفتم. جواب داده که. "مرسی از تبریکت❤️"

چی جوابشو بدم؟