2777
2789

مثلا دوست دختر قبلی شوهرم…خیلیم دوست داشتن انگار همو…مادرشوهرم نذاشته ازدواج کنن.. منم نمیدونستک واقعا این قضیه رو…الان همش فکر میکنم نکنه هنوز چشمش دنبال زندگیم باشه… هنوزم ازدواج نکرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری باهاش کنار میای به شوهرت هم گفتی دربارش؟تقریبا منم مثل تو ام خیلی بعضی وقتا گریه میکنم چون فام ...

میشه توضیح بدی .یعنی باهم رابطه داشتن .و اینکه الان عکس العمل دختره چیع وقتی همو میبینین

میشه توضیح بدی .یعنی باهم رابطه داشتن .و اینکه الان عکس العمل دختره چیع وقتی همو میبینین

دوست نبودن ولی همو دوست داشتن 

من نمی‌دونستم بعد که ازدواج کردم فهمیدم دیگه نمی‌تونستم هیچ کاری بکنم البته شوهرم میگه من دیگه فکر نمیکنم و برام مهم نیستش تموم شده هست برام ولی خودم باورم نمیشه چون هر موقع همو میبینن رفتار هاشون نسبت به هم عوض میشه ..

من قشنگ حس میکنم ...

ولی کاری از دستم بر نمیاد...

قشنگ درک میکنم اسی رو..

دوست نبودن ولی همو دوست داشتن من نمی‌دونستم بعد که ازدواج کردم فهمیدم دیگه نمی‌تونستم هیچ کاری بکنم ...

منم درکتون میکنم میشه بپرسم پس از کجا فهمیدن همو دوس دارن پس چرا توروگرفت

منم درکتون میکنم میشه بپرسم پس از کجا فهمیدن همو دوس دارن پس چرا توروگرفت

چون خونواده هاشون راضی نبودن با هم مشکل داشتن دائم. دعوا میکردن

ابجیش بهم گفت یعنی خواهر شوهرم 

چجوری باهاش کنار میای به شوهرت هم گفتی دربارش؟تقریبا منم مثل تو ام خیلی بعضی وقتا گریه میکنم چون فام ...

ببین ی موقع‌هایی که حس بدی دارم تو زندگیم حس میکنم ی انرژی منفی پشتمه…یه آهی حسرتی چیزی ولی به هرکی میگم حس میکنه دارم چرت و پرت میگم

ببین ی موقع‌هایی که حس بدی دارم تو زندگیم حس میکنم ی انرژی منفی پشتمه…یه آهی حسرتی چیزی ولی به هرکی ...

عزیزم تو وسط رابطه این دو نفر که نیومدی بخوای عذاب وجدان بگیری و یا آهش بگیره تورو 

اون حتی اگه دلش هم تو زندگی شما باشه باز هم اثری ندارد چون تو خبر نداشتی 

اگه تو هم نبودی شوهرت یه دختر دیگه رو می‌گرفت فرقی نمی‌کرد برای اون دختره ..

نگران از این بابت حتی یک درصد نباش اصلااا 

هر موقع حس کردی انرژی منفی داره میاد تو زندگیت آیةالکرسی بخون سه بار خیلی خوبه 

البته اینکه خود آدما یه وقتایی حالشون بد باشه طبیعیه