2777
2789

بچه ها ببینین یعنی چی اخه؟ من حامله ام؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

زده مراحل اول حاملگی دیگه

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکوک به بارداری بودی عزیزم. احتمالا اگر باردار باشی مراحل اولیشه برای همین توصیه شده که یک سونوگرافی واژینال که دقیق تره و یک آزمایش خون برای تشخیص قطعی انجام بدی

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌

بقیه ی جمله مراحل اولیه حاملگی مطرح است

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

چرا ازمایش اولم بتام 91 بود, دومی 135 

امروز دادم 35 بود 

دارم سکته میکنم. 

دکتر گفت احتمالا افتاده  😔😔

چرا ازمایش اولم بتام 91 بود, دومی 135  امروز دادم 35 بود  دارم سکته میکنم.  دکتر گ ...

پس احتمالا حاملگی شیمیایی برات مطرح بوده عزیزم . هورمونها بالا پایین میشه و کاذب ، بتا رو مثبت میکنه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩