2777
2789

سلام دوستان من حدود ۵ ماهه که نامزد کردم  راهمون از هم خیلی دوره و یک ماه من خونه ی پدرم موندم و به این شکل گذروندیم ...

بعد یک ماه همسرم گفت خونوادم میخوان ۶ ماه برن سفر خارجه و میخوان مارو هم ببرن من قبول نکردم که برم و گفت اگر تو نری منم به خاطر تو میمونم ایران ولی من این مدت کسی رو ندارم و تنهام نزار 

منم قبول کردم چندماه اول رفتم و خونشون کنارهم موندیم و هرروز مادرم زنگ میزد و می‌گفت غیرت مارد بخ باد دادی و تو شرف و آبرو نداری و به ما احترامی نذاشتی 

و هرروز خدا شاهده من فقط میشستم و گریه میکردم 

بعد یه مدت نامزدم دید که واقعا دارم اذیت میشم یه خونه نزدیک خونمون تو شهرستان گرفت و گفت اینجوری راحت تریم و هرموقع دوست داشتی میریم پیش خونوادت و دوباره مامانم شروع کرد که چرا دوران نامزدی باید باهم باشین د بی آبرویی و آبروی ما رفت و فلان 

امروز دیگه همسرم طاقت نیاورد و بعد بحث فراوان راه افتاد رفت تهران من موندم و یه دل پر از خون از اینور مامانم باهام حرف نمیزنه 

از اینور دلم برای نامزدم میسوزه که چرا باید تنها باشه 

درضمن شغل ثابتی نداره و اکثر اوقات تو خونست و تنها 

من به نظرتون چیکار کنم ...چه خاکی به سرم بریزم دیگه خسته شدم 

درضمن ما عقدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهم همچین شرایطی داری؟

اره با این شرایط که من جرعت ندارم حتی گاهی بیرون برم 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

اره با این شرایط که من جرعت ندارم حتی گاهی بیرون برم

ولب من تو این شرایط نمیتونم تنهاش بزارم واقعا احساس میکنم با اینکارا زندگیم داره مشکل پیش میاد ....

آخر سر همه این روزارو فراموش میکنن ولی همسرم یادش میمونه که این روزا کنارش بودم 

دقیقاً همین که توی این وضعیت گیر کردی یعنی باید یه تکلیف روشن کنی. یا خودت رو از دست بدی زیر فشار خانواده یا رابطه‌ت رو درست کنی. فقط باید تصمیم بگیری که چی برات مهم‌تره و به همون سمت حرکت کنی. خاک که نمی‌ریزی، باید یا حد و مرز بذاری یا بری دنبال یه زندگی آرومتر. این وسط تو حق داری راحت باشی، نه این همه استرس و گریه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

دقیقاً همین که توی این وضعیت گیر کردی یعنی باید یه تکلیف روشن کنی. یا خودت رو از دست بدی زیر فشار خا ...

چجوری حدومرز بزارم ؟چهارروزه غذا از گلوم پایین نمیره .

خواب راحت ندارم مدام سردرد و معده درد