2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثبته گلم شک نکن خودمم هنوز تو شوکم😅😅

ایشالله گلم باور میکنید دارم از ذوق گریه میکنم ایشالله خدا از درگاهش پس نزنه منو خیلی دکتری کردم این ماه کلا بی خیال دکتری همه چی شدم

بیبی چک زدی؟

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

اره امروز صبح هم زدم بازم هاله افتاد ولی ی خورده ایی پررنگ تر گفتم فردا برم آزمایش ببینم خدا چی می خ ...

ارع ازمایشو برو که کامل مطمئن بشی مبارکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

ارع ازمایشو برو که کامل مطمئن بشی مبارکه

اره میرم ازمایش هنوزم یکم نا امیدم ولی خب حال روحیم خیلی خرابه چند ماه قبل همین یک ماه قبل اینقدر ذوق داشتم واسه بچه این ماه ب خاطر سلامتیم کلا بی خیال شدم زیر گوشم ی توده در اومده بود رفتم دکتر گفت سونو بگیر گرفتم توده شد ۳ تااا توده بود دکترم همش واسه آزمایش اینا می فرسته واسه سونو گرافی واسه نمونه برداری کنار غدد بزاقی دهنم می ترسم خیلی هااا تو اوج نا امیدی بی خیالی تست که گرفتم اینطوری شد خیلی نگرانم توده ها خوش خیم یا بد خیم حاملگی رو چیکارر کنم خودمو چیکار کنم بی خبر بی خبر یهو اینطوری شدم

اره میرم ازمایش هنوزم یکم نا امیدم ولی خب حال روحیم خیلی خرابه چند ماه قبل همین یک ماه قبل اینقدر ذو ...

نگران نباش انشالله که چیزی نیست شاید یه حیوونی چیزس نیشت زده اینطوری شدی ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره میرم ازمایش هنوزم یکم نا امیدم ولی خب حال روحیم خیلی خرابه چند ماه قبل همین یک ماه قبل اینقدر ذو ...

نمی دونم خوشحال باشم یا ناراحت دکترم میشه ایشالله چیزی نیس و  ولی مردم از استرس بدترش اینه نگران خونه واده شوهرمم خیلی ازم بدشون میاد کاری هم بهشون ندارم قبلنا چشمم ضعیف شده بود گفته بودن عروس کور مشکل دار آوردیم الان چیییی حیرونم حرفاشون رو کجای دلم بزارم 

آخ خداااا 

یعنی از نیش آدم توده داخل صورتش در میاره که نیاز ب نمونه برداری داشته باشه؟؟؟

نمیدونم والا گفتم شاید اینطور شده باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40