2777
2789
عنوان

کسی بچتونو دعواکنه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 19891 بازدید | 366 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا چون پدرشون در اون حال روانشون خستس و آب شدن پدرشونو میبینن غصه میخورن زبونم لال تا سر آدم نیاد ...

بازم دلیل نمیشه چتر بشن خونه مردم وقتی میدونسن چند ماه قرار بمونن ی جارو اجاره میکردن اخه عروسم گناه نکرده تو ی لونه مرغ بنده خدا خودشون چهار نفرن

دلم میخاد اینکارو کنم ولی بااین شوهری که من دارم روزگارم بعدش سیاهه بخدا

نهایتش دوتا سیلی میخوری ولی اینجوری تا اخر عمر باید بهشون خدمات بدی همینه میگن گربه رو دم حجله باید کشت

بازم دلیل نمیشه چتر بشن خونه مردم وقتی میدونسن چند ماه قرار بمونن ی جارو اجاره میکردن اخه عروسم گناه ...

بخدا خود مادرشوهرم چندماه پیش مادرشوهر پیرش پاش

شکسته بود عمل کرد یدونه پسر هم هست نیک شب نیاورده خونش نگهش داره میگفت نه بابا اونو بیارم هرروز یکی از دختراش پا میشه میاد اینجا دستور میده بهم حالا خودش و دخترش که هستن هیچ پسرش و دامادشم گاهی هستن 

بازم دلیل نمیشه چتر بشن خونه مردم وقتی میدونسن چند ماه قرار بمونن ی جارو اجاره میکردن اخه عروسم گناه ...

اون که آره ولی خود دوا دکتر کلی هزینه داره کاش به آدما مهربونی یاد بدیم بجا خشم دادن من مامانم با اینکه بیمه بود ولی کلی خرجش در میومد شاید در آمد خوبی ندارن 

من که فرار میکنم یا خدا بجای استاتر من استرس گرفتم

نمیدونم برم اونجا خب خونه خودشونن اونجاست دیگه نمیان شب بمونن بهتر نیست بنظرتون؟

از طرفی میدونم همسرم هرررروز خونشونه

تهران بخوای خونه ۴ماهه اجاره کنی باید شبی یه تومن بدی که سربه فلک میرنه