2777
2789
عنوان

عمل prk کمککککک

61 بازدید | 11 پست

اقا سلام ..من حدود 4ماهه prkانجام دادم هنوز اشک مصنوعی 3ساعت ی بار میریزم چشمم ب خشکی افتاده دکترم گفت ک از ژل استفاده کنم ینی تا اخر عمر باید 3ساعتی ژل و اشک بریزم؟ کسی مثل من بوده؟😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا پلکت خوشگل شده؟ جاش نمونده؟

لیفت پلک نکرده که

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
تازه صفر هم نکرده گفت همه عصبا رو قطع نکردم

شنیدم کلا prk طول می‌کشه تا چشم صفر بشه. یکی از آشناها چند سال پیش همین عملو انجام داده بود. تا مدتها درگیر همین خشکی چشم بعد از عمل بود. تقریبا یه سال هم طول کشید تا چشمش کامل صفر بشه. 

عزیزم خشکی چشمش خوب شد؟

اطلاع ندارم گلم

آشنای یکی از دوستای سابقم بود. شخصا باهاش ارتباط نداشتم. یادمه اون موقع میگفت صبح که از خواب بیدار میشه پلکاش به هم چسبیده. باید با دست آروم گوشه چشمشو باز میکرد و قطره می‌ریخت تا بتونه چشماشو باز کنه.