2777
2789

?

آبجیم همه کلاساشو رفته ,هر چی میپرسیده بلد بوده

آخر سر نمرشو داده ۱۴,باهاشم صحبت کرده گفته میز و صندلیا هم حضور دارن 😏اینم بگم استاده پیرزنه 

فکر کنم واسه اون دنیاش میخواد

بقیه همکلاسی هاش ضعیف تر ۱۶,۱۷ شدن 

اینم بگم مقطع دکتری است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این استادا کم نیست نمونش استاد خودم کلاسای بعدازظهرش تشکیل نمیشد منم نرفتم تایم امتحان گفتم من خواستم بیام و تعطیل میشد از بعد عیدم خانوادگی کرونا گرفتیم و نتونستم بیام با لحن بدی گفت انشاالله زود خوب بشید سرماخوردگی بدیه من پشیمون شدم گفتم 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

والا من یه استاد دارم ک اصلا نمره نداده اونم زنه کلا دانشگاه من به بیشعوری استادای زنش معروفه

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

والا من یه استاد دارم ک اصلا نمره نداده اونم زنه کلا دانشگاه من به بیشعوری استادای زنش معروفه

تازه به آبجیم گفته میدمت ۱۲😂

دلم براش کبابه واقعا

۱۲ساعتم تو راهه میره و میاد

تازه به آبجیم گفته میدمت ۱۲😂دلم براش کبابه واقعا۱۲ساعتم تو راهه میره و میاد

والا واس من امتحان گرفته حضور در کلاس همشو انجام دادم اما الان باید یه ۸ بهم بده ک نمیده😐😐

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

والا واس من امتحان گرفته حضور در کلاس همشو انجام دادم اما الان باید یه ۸ بهم بده ک نمیده😐😐

بخدا نمیدونم چرا انقد زورشون میاد

این که میگم ۶۰,۷۰ سالشه ,انقدر خوب مونده, لاک میزنه,رژ جیغ میزنه یه تیپایی میزنه من نمیزنم