2777
2789
عنوان

در پی معظل سنگین خیانت... خاهشا هوای همو داشته باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 26 پست
دخترا هم بعضیاشون خیلی راحت شدن.. دیگه مثل قبل سخت نمیگیرن

دخترا با مرداي متاهل دوست ميشن

زنا با مرزاي متاهل دوست ميشن

كرم تو كرم شده بيشتر ادما كرم دارن

ديگه حالم از هر چي خيانته بهم ميريزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من ااز لحاظ رفتاری هرچی از اسلام دورتر بشیم،در واقع باید منتظر عواقبش هم باشیم.مثال می زنم:منی که جوونم،وقتی آقایون همسایه رو میبینم،اگه گرم سلام علیک و خوش و بش کنم(انگار طرف پسرخالمه)محبوبیتم می ره بالا بین مردان.اما اگه کلا با آقایون همسایه کاری نداشته باشم و فقط با خانوماشون گرم بگیرم،ازنظرآقایون همسایه میشم اُمُل و بی کلاس!!!چرا باید اینگونه قضاوت بشه در موردم؟من خودم دوست ندارم با هیچ نامحرمی گرم برخوردکنم،این رواز وفاداری سفت و سختم میدونم.نظربقیه برام مهم نیست.اگه هر زنی در همین حد خودشو نگهداره،جامعه به گند کشیده نمیشه،هیچکس به خودش اجازه شکستن حریم خانواده رو نمی ده.

حالا نظر من درسته یا ۵لط

خودم به شدت بهش اعتقاد دارم

چون گاهی شیطون فقط بایک نگاه تو وجودت نفوذمیکنه

بعضی سختی ها،آدم رو قوی نمیکنن.پیر میکنن!!!!

به نظرم از یه جامعه بسته  یک دفعه داریم به سمت اروپایی شدن و باز بودن روابط میریم ک البته درصد بیشترش در حد فضای مجازی هست هنوز،و چون خیلی ها ظرفیت و فرهنگشو ندارن از این فضا سو استفاده میشه و خانواده ها متضرر میشن

عزیزم کرم از درخته ...درخته بی ریشه همینه دیگه به بادی بنده تا بیفته ...

دلیل اصلی خیانت ذات کثیف و بر هر شخصه چشم ناپاک بودن ....

و اینکه خیلی از دخترا هستن که با اینکه میدونم طرف متاهله بازم باهاش میدم تا نیازهای مالیدن برآورده بشه

😱😱😱😱😱

هرزگي و كثافت بيداد ميكنه ديگه به دات هيشكي نميشه اعتماد كرد

همسايه روبرويي ما يه زن شوهر مرده هست همسن مامانم

صيغه يه مرد زن دار شده بود مرده هم هي ميومد يواشكي ميرت خونه اش ما ميديم

يكي نيست بگه هرزه ابله ميخوايي شوهر كني برو با يكي ازدواج كن كه مناهل نباشه

اعصابم خرد ميشد

متاسفانه خیلی از خانمها هستن که ارزش خودشون و آوردن پایین اینقدر  آوردن پایین که مردا به خودشون اجازه هر حرفی رو میدن ...یکی از دوستام تعریف کرد یه گروه تل داشته که خانمها بخاطر پنجاه هزار .حاضر بودن از یه شهر برن شهر دیگه ...خوب معلومه تو این طور مورداموردای اون خانم مقصر و کثیفه 

به ذات دو طرفه ربطی به پوشش هم نداره اینهمه زن و مرد با حجاب ... بی حجاب ...‌ خیانت کردن و خیانت دید ...

باور کن دوستم تو خانواده های مقید کمتره ،من تو فامیل خودمون و همسرم حتی یک مورد هم سراغ ندارم ،اولی که اومدم نی نی سایت وقتی تاپیک های خیانت رو میخوندم همش فکر میکردم دارن دروغ میگن و این حجم خیانت در جامعه برام قابل فهم نبود ،اگه خانومی موقع برخورد با نامحرم رعایت کنه و به هیچ وجه نه پوشش نه حرکات سعی در جذب مردها نکنه چطور میخواد این اتفاق بیافته؟اگه یه اقایی از وقتی که به سن تکلیف میرسه خانوادش بهش یاداوری کنن که نگاه به نامحرم گناهه و نباید به هیچ وجه با زنی غیر از همسرش وارد رابطه بشه ،بعد از ازدواج هم سراغ شخص دیگه ای نمیره ،و کانون خانواده مصون میمونه

الا بذکرلله تطمئن القلوب
باور کن دوستم تو خانواده های مقید کمتره ،من تو فامیل خودمون و همسرم حتی یک مورد هم سراغ ندارم ،اولی ...

دقیقا همینطوره

انشاءالله به حق حضرت زهرا همگی عاقبت به خیر بشیم