یجور واکسن برا قدهست قبل بلوغ میزنن . شربت هم استوئوکر بده بارفیکس بزنه
عزیزم گفتم آمپول رشده فقط برا بچه هایی میزنن ک قدشون از نرمال پایینتره ، پسر من اوکیه ولی میخام بیشتر قد بکشه چون امسال میخاد جهشی ام بخونه نسبت ب همکلاسیا جدیدش کوتاه میشه
❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
عزیزم گفتم آمپول رشده فقط برا بچه هایی میزنن ک قدشون از نرمال پایینتره ، پسر من اوکیه ولی میخام بیشت ...
ببر دکتر براش نسخه بنویسه عزیزم . بهداشت و دکتر قد و وزن نمیدن معمولن ولی دکتر داخلی ک مطب خصوصی دارن مینویسن . عوارض هم ندارع .ولی اگه قدش خوبه خودتو بچت اذیت نکن هنوز جا داره برا رشد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره عزیزم مینویسن . من دکترم برا ی پسر ۱۴ ۱۵ نوشت گفت س بار زده.واقعنم قدش بلند شده بود حالا قبلشو ک ندیده بودم ولی مامان باباش کوتاه بود . فداتشم اگه میخای قد بلند تر نسبت ب بقیه باشه ببر بزن بعدش تقویتش کن حسابی بارفیکس هم عالیه برا قد . منم پسرم بزرگتر شه میخام ببرم بزنه چون میخام بلند تر باشه از معمول