2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادمجون با پنیر پیتزا مثلا

یه مدل سایو داره گوشت قلقلی میزارهدلای دوتا بادمجون بقچه پیچ میکنه به نظر خوشمزه میومد.

گراتن بادمجون من خیلی میدوستم

کلا هرچی از بادمجون درست شده باشه من دوست دارم

عزیز بادمجونا ورق ورق کن و سرخ کن تو ظرف پریکس یکم روغن بریز بعد یه لایه بادمجون بعد مایه گوشت چرخ‌کرده و پیازو فلفل دلمه ای و قارچ و ادویه و رب که باهم سرخ کردی رو روی بادمجون بریز بعد پنیر پیتزا همینطور ادامه بده و بزار تو فر تا وقتی که  پنیر پیتزا برشته شه طعمشو ما خیلی دوست داریم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

غذای شمالی اسمش ورقه هست بادمجون حلقه حلقه سرخ کن روش چند تا تخم مرغو هم بزن بیز درشو بزار مثل کوکو برگردون طرف دیگر سرخ بشه خیلی خوشمزه میشه با پیاز

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔
من گوزل فر دارم میشه  توش بکنم فر ندارم

نمیدونم عزیز فقط مهم این که پنیرش اب بشه بقیه موادش سرخ شدس اگه این کارو می‌کنه اره میتونی توش درست کنی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

دله بادمجونو خالی کن بعد سرخش کن 

گوشت چرخکرده و فلفل دلمه وپیاز و سیر رو سرخ کن (شبیه مایه ماکارانی ) بریز تو دله بادمجونه یکم اب بریز یکم دم بکشه من خیلی دوست دارم‌ خیلی خوشمزست

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍