2777
2789
عنوان

دختری که اینجوریه چیه❔

168 بازدید | 4 پست

دختری که فلانه چیه؟ 

پسری که فلان کارو میکنه چیه؟ 

دختری که فلان چیزو گفته چیه؟ 

پسری که.... 

بیخیال خواهشا

اون دختر بدبخت، نه خرابه، نه اسکله، نه مونده س، نه دیوونه س، اون فقط یه کاری کرده/یه چیزی گفته و پشیمونه، چرا مسخره ش میکنین؟ 

اون پسر بدبخت هم نه پرنسسعلیه، نه دخترونه س، نه مهره ی مار داره تو دلبری، اون فقط یه کاری کرده/اشپزی یا جمع کردن خونه انجام داده تا به مادرش کمک کنه، چرا مسخره ش میکنین؟ 

*ریپلای نزنین خب؟ فقط بخونین*

یه عدد enfp دلقک😁🎀 ••••بنده ایزوعلی میباشم، تخصصم خندوندن بقیه(جدی خیلی حال میده xD) و همچنین شما دوست عزیز میباشد💅😔نخیر، بنده بچه نیستم، سن عقلی اینجانب 25 عه (اره جون عمم) و... قاشق فیلمای ترسناک و انیمهههههههههههههه😭💓انیمه ایز مای هارت، مای لایف🎀 مانهوا؟اصن زندگی بدون مانهوا معنی ندارهههههه😭 مخصوصا سلطنتی و بی ال😂 ارتیستعلی؟ شاید... امیدوارم یه روزی بشم 😁 و اگه بهت درخواست دادم.... چونکه از نظرم خیلی ادم باحالی هستی💓پس بوث به کله ت🎀

قضاوت همیشه بوده و هست تازه الان که خیلی نسبت به گذشته شرایط بهتر شده.

هعییییی💔💔

یه عدد enfp دلقک😁🎀 ••••بنده ایزوعلی میباشم، تخصصم خندوندن بقیه(جدی خیلی حال میده xD) و همچنین شما دوست عزیز میباشد💅😔نخیر، بنده بچه نیستم، سن عقلی اینجانب 25 عه (اره جون عمم) و... قاشق فیلمای ترسناک و انیمهههههههههههههه😭💓انیمه ایز مای هارت، مای لایف🎀 مانهوا؟اصن زندگی بدون مانهوا معنی ندارهههههه😭 مخصوصا سلطنتی و بی ال😂 ارتیستعلی؟ شاید... امیدوارم یه روزی بشم 😁 و اگه بهت درخواست دادم.... چونکه از نظرم خیلی ادم باحالی هستی💓پس بوث به کله ت🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.