2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نگفتم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اگه یه زمانی بفهمه و تاثیر خاصی بخواد تو زندگیت بزاره بگو

ولی اگه اینجوری نیست لزومی نداره بهش بگی 

مثلا یه کاربر تاپیک زده بود که قبلا با یکی نامزد بوده ولی طرف محو شده این با شوهرش زندگی کرده بهش قضیه رو نگفته بعد ۱۰ سال نامزدش برگشته گفته زنم کو چرا شوهرش دادین بعد که شوهرش فهمید انداختش بیرون میگفت چرا همون اول بهم نگفتی

ولی اگه دوستی ساده بوده اصن بهش ربطی نداره که بخوای بگی

گذشته ای نداشتم فقط طلاقم بودکه آره کامل میدونه جریانو

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

گفتنش خریته

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

به طور کامل و مستقیم نگفتم

ولی خب تایمی که دوست بودیم تو مهمونی و رفت و آمد با دوستام متوجه شد فکر کنم خودش

ولی خب یه چیز نرمال بود چون هردو قبل از آشنایی با هم 

در گذشته تو رابطه با افراد مختلف بودیم

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

اره گفتم 

ترسی هم نداشتم 

حتی توی دانشگاه اونی ک خواستگارمم بود نشونش دادم 

چیز خاصی نگفت 

خودشم از گذشته اش برام تعریف کرد و منم پذیرفتم 

خیر سرمون بالغ بودیم مثلا 

دعوا کنیم چرا 

هیپوقتم نشده گذشته ی همدیگه رو ب رخ بکشیم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

گذشته ای نداشتم ولی اگه داشتم هم نمی گفتم.  الکی زندگی برای چی خراب کنم؟ بشین سر زندگیت! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)