2777
2789
عنوان

پلاکت پایین خون و پرکاری تیروئید

649 بازدید | 16 پست

سلام ب همگی 😍

دوستان من ازمایش خون دادن طبق جواب تیروئیدم پر اره و تعداد پلاکتهای خونم پایینه.کسی میدونه دلیلش چی میتونه باشه؟ دکتر دارو تجویز میکنه یا دوباره ازمایش میفرسته؟ کسی تجربه مشابه داشته؟ 

پلاکت خونم 121000 هستش 

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حد نرمال پلاکت خون تو ازمایشت چند زده . اگه خیلی پایین باشی ، خوب نیس

عزیزم حد نرمال 150 هزار تا 450 هزاره.برای من 121 هزارتاس.ممکنه ب تیروئید مربوط باشه؟ خونریزی داشتم رفتم دکتر 

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜
و فک نمیکنم به پرکاری تیروییدت ربطی داشته باشه

عکس ازمایشو فرستادم. 

عزیزم تیروییدت کم کاره . وقتی بالاتر از حد نرماله ، میشه کم کار

من برعکس فک میکردم 😄😄

عزیزم تیروییدت کم کاره . وقتی بالاتر از حد نرماله ، میشه کم کار

پلاکتم چی؟ خطرداره پایینه؟